Наталія Мосейчук показала трендову сорочку з пшеницею: вишиванка цікавіша, ніж в Олени Зеленської

Популярна ведуча Наталія Мосейчук показалася у новому образі. Зірка засвітила унікальну вишиванку, яку вважають однією з найтрендовіших цього року.

Відома ведуча Наталія Мосейчук поділилася новими кадрами зі своїми прихильниками. Зірка розповіла, що знаходиться у Литві та очікує саміту НАТО, де буде вирішено, як далі альянс буде взаємодіяти з нашою країною.

“Вільнюс. Президентський палац. Триває підготовка до саміту НАТО, який відбудеться вже 11 липня. Чекаємо на позитивні результати для України”, — написала знаменитість, показавши себе крупним планом.

Наталія Мосейчук показала наймоднішу вишиванку з пшеницею

Журналістка засвітила нову сорочку з вишитою пшеницею. На комірі візерунок зроблений таким чином, що з далеку може нагадувати не тільки рослину, а наш золотий тризуб. Також розшиті таким самим орнаментом і нагрудні кишені.

До речі, такий аутфіт вважається одним з трендових у 2023-му році, адже у моду увійшли українські мотиви та їх переосмислення дизайнерами. Стилісти рекомендують вводити у діловий та парадний стиль елементи нашої культури. Відмінним прикладом є жакет, який демонстрували учасники гурту TVORCHI, які презентували Україну на цьогорічному Євробаченні.

Наталія Мосейчук показала наймоднішу вишиванку з пшеницею

Пшеницю додали у якості блискучого аксесуару збоку, як брошку, а в іншому варіанті розподілили колоски симетрично по всій передній частині одягу. Вийшло і стильно, і з сенсом.

З українськими мотивами в одязі і, власне, з пшеницею у вигляді аксесуара на людях з’являлася Олена Зеленська, відома своїм витонченим смаком. Вона часто прикрашає так свої ділові костюми, показуючи зв’язок з Батьківщиною.

Наталія Мосейчук показала наймоднішу вишиванку з пшеницею

Нагадаємо, що зараз традиційні українські прикраси, як от силянка з бісеру, гердани, дукачі також увійшли у моду.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини