Дизайнер Олени Зеленської розповіла про фату для Наді Дорофєєвої на весілля з Кацуріним: а наречений в кепці

Весілля Надії Дорофєєвої та Михайла Кацуріна стало однією з найгучніших подій шоу-бізнесу у цьому році. Чим вразив образ співачки і чому полюбився багатьом, дізнайтеся далі у матеріалі.

Особисте життя Надії Дорофєєвої та її нового обранця Михайла Кацуріна не сходить з перших шпальт новин вже досить довго. Прихильники — тріумфують, адже ця пара попри всі перепони і засудження, офіційно об’єднала свої серця, скріпивши свої почуття шлюбом.

Знаменитості тривалий час тримали у секреті таку визначну подію. У мережі подейкували, що начебто гостям навіть заклеювали камери смартфонів, аби ті не зняли мимохідь якийсь епізод весілля. Втім, приховувати від прихильників правду не змогли і згодом таки показали кадри з урочистості.

Якщо весільний наряд Михайла (костюм з кепкою) оцінили не всі, то ось вишуканий стиль Надії сподобався багатьом. Зверталася артистка до творчості дизайнерки Катерини Сільченко. У її речах виходила у світ перша леді України, Олена Зеленська.

На Дорофєєвій була дуже незвична фата, яку зшили з хусток. Виконана вона у техніці печворк. Крім цього на прикрасі є ініціали молодят.

Дизайнер Зеленської розкрила таємницю створення фати для Дорофєєвої

Колір аксесуару — айварі, відмінно поєднується з відтінком лаконічної сукні виконавиці. Сам образ дуже легкий та віддає літнім настроєм. До речі, модні видання першою чергою показали кадри з весілля зірок, відзначивши витончений смак співачки.

Маша Єфросиніна показала святкову сукню

Так, як подія була вельми закритою, важко судити у якому стилі була сама церемонія. Була інформація начебто про те, що проходило свято у Києві. Відомо, що серед запрошених була ведуча Маша Єфросініна, яка вбралася у сукню з фіолетовою квіткою.

 

Нагадаємо, що Надія Дорофєєва і Михайло Кацурін розлучилися зі своїми половинка у 2022-му році. В обранця поп-співачки від попереднього шлюбу лишилися двійко дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини