Олена Зеленська показала, з чим носити вишиванку: штани палаццо на піку популярності (ФОТО)

Перша леді Олена Зеленська на урочистостях, присвячених Дню Незалежності України, як завжди, виглядала елегантно та стильно. Вишиту вручну, на основі орнаментів рушників Сумщини, сорочку білого кольору гармонічно доповнили чорні штани палаццо.

Стиль, який ніколи не застаріває – жіночі штани палаццо. Цей модний тренд завоював серця мільйонів жінок по всьому світу. Штани палаццо – симбіоз елегантності, зручності та зухвалості.

Цей стильний варіант штанів має властивості справжніх чарівниць гардероба. Широкий і легкий крій створює ілюзію справжніх палаццо, надаючи вашому вигляду царственої розкоші. Ви відразу почуваєтеся впевнено, немов проходите червоною доріжкою. Тому й недивне, що їх, як базовий елемент гардероба, можна побачити не тільки на Першій леді Олені Зеленській, а й на бізнесвумен, журналістках центральних каналів, представницях шоубізнесу та взагалі на жінках різних професій.

З чим носити

Однією з відмінних рис штанів палаццо є їхня універсальність. Вони можуть бути чудово вписані в повсякденний стиль або використані для створення приголомшливого вечірнього образу. Просто додайте блузку і легкий піджак для офісу, або виберіть обтислий топ і яскраві аксесуари для вечірньої прогулянки.

 

Сорочку білого кольору гармонічно доповнили чорні штани палаццо
Сорочку білого кольору гармонічно доповнили чорні штани палаццо. Фото t.me/FirstLadyOfUkraine

У холодну пору року можна носити їх з водолазкою, тонким пуловером, джемперами або легкими шкіряними куртками. Для більш прохолодної погоди пряме пальто підійде ідеально. Якщо ваш стиль – діловий, штани палаццо можна поєднувати з жакетом і водолазкою.

Штани палаццо підкреслять вашу індивідуальність
Штани палаццо підкреслять вашу індивідуальність

Штани-палаццо також ідеально поєднуються з різноманітним взуттям – кросівками, туфлями, ботильйонами, або низькими чобітьми на стійких підборах чи танкетці, даючи змогу вам створювати абсолютно різні образи з мінімальними зусиллями.

Важливо, щоб каблук був закритий не менш ніж наполовину.

Тканина та кольорова гама

Особливий акцент слід зробити на виборі тканини. Шовковисті матеріали надають вашому образу додаткової чарівності, тоді як вовна та бавовна роблять його більш практичним. Кольорова гама також вражає розмаїттям – від нейтральних відтінків до яскравих і насичених кольорів, щоб кожна жінка могла знайти свій ідеальний варіант.

Тож не дивно, що штани палаццо стали справжньою іконою моди. Вони підкорили подіуми та вулиці, ставши невід’ємною частиною гардероба стильних жінок. Цей модний тренд – не просто одяг, це справжнє мистецтво вбрання, здатне підкреслити вашу індивідуальність і надати образу неповторного шарму.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини