ТОП-3 салати, які варто приготувати на святковий стіл: просто закидаєте всі продукти та перемішуєте. Рецепт

На кожному святковому столі обов'язково повинні бути смачні салати. Ділимось найкращими рецептами смачних частувань, які вдало доповнять ваше застілля.

Неймовірно прості, але водночас такі вдалі рецепти смачних салатів ідеально доповнять ваш святковий стіл і залишать приємні гастрономічні спогади про свято. Декілька легких і швидких рецептів стануть у пригоді.

Незвичайний Олів’є

Чим доповнити салат Олів'є, аби він став ще смачнішим
Чим доповнити салат Олів’є, аби він став ще смачнішим

Важко уявити Новий рік без смачного салату Олів’є на столі. Його готують на кожне застілля вже багато років поспіль, а тому часом хочеться дещо оновити “застарілий” варіант. У цьому рецепті ви можете знайти один незвичайний інгредієнт, який миттєво змінює смак звичної закуски на новий, набагато апетитніший. Обов’язково спробуйте приготувати таку смакоту до свого новорічного столу – гості будуть приємно здивовані.

Салат Венеція

Який салат приготувати на Новий рік 2024, аби приємно здивувати гостей
Який салат приготувати на Новий рік 2024, аби приємно здивувати гостей

Цей незвичайний салат приємно дивує комбінацією інгредієнтів. Смачна шинка або будь-яке інше ваше улюблене м’ясо потрібно змішати з морквою по-корейськи, кукурудзою та пекінською капустою. Ще декілька смачних продуктів перетворюють закуску на неймовірно апетитне та вдале доповнення до застілля. Б’ємось об заклад, що ваші гості точно проситимуть добавки, тому за цим рецептом готуйте більше смаколику.

Оновлений Крабовий салат

Простий рецепт смачного Крабового салату з незвичайними інгредієнтами
Простий рецепт смачного Крабового салату з незвичайними інгредієнтами

До крабового салату на новорічному столі ми звикли, так само як і до Олів’є. Втім, якщо вам раптом захотілось новорічних експериментів, варто спробувати приготувати апетитне частування за оновленим рецептом. Для того, аби перетворити і так смачний салат у дещо набагато краще, потрібно всього лише додати два прості інгредієнти. За посиланням читайте, чим доповнити, здавалося б, і так ідеальний “Крабовий”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини