Смачні “Крученики” – страва, якою можна нагодувати велику компанію: крутий рецепт, на який треба 2 секунди

Приготувати таку смачну закуску зможе навіть кулінар-початківець – достатньо лише мати декілька простих інгредієнтів вдома. Ділимось крутим і дуже легким рецептом.

Для приготування такої простої закуски на будь-який випадок життя вам потрібно знати всього лише кілька простих секретів. У процесі використовуються бюджетні продукти, які є вдома у кожного, а приготування страви не займає багато часу та не віднімає ваші сили. Розповідаємо, як правильно готувати ароматну та апетитну закуску, яка стовідсотково приємно вразить вас і ваших гостей. Берімося до справи!

Як приготувати смачну закуску з шинкою та сиром до святкового столу – рецепт м'ясних рулетиків
Як приготувати смачну закуску з шинкою та сиром до святкового столу – рецепт м’ясних рулетиків

Інгредієнти:

  • 500 г свинячого філе;
  • 150 г шинки;
  • 100 г плавленого сиру;
  • 2 яйця;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1/2 чайної ложки чорного перцю;
  • 1/2 чайної ложки сушеного часнику;
  • 2 ст. ложки рослинної олії.

Спосіб приготування:

Перш ніж почати приготування, розігрійте духовку до 180 градусів. Філе свинини відбиваємо спеціальним молотком для м’яса до товщини приблизно 1 сантиметр. Далі потрібно додати трішки солі та перцю, добре посипати м’ясо сумішшю спецій з обох сторін. На кожен шматок м’яса покладіть декілька пластів шинки та кілька шматочків плавленого сиру.

Розбийте яйця в миску і добре їх збийте. Після цього загорніть м’ясо з начинкою в рулетик, закріпіть їх зубочисткою та добре змастіть кожен яйцем. Розігрійте рослинну олію на сковороді на середньому вогні. Обсмажте рулети з обох сторін до золотисто-коричневого кольору. Перекладіть рулети на деко для випікання та готуйте у духовці протягом 20-25 хвилин, або доки м’ясо не стане готовим.

Як приготувати смачну закуску з шинкою та сиром до святкового столу – рецепт м'ясних рулетиків
Як приготувати смачну закуску з шинкою та сиром до святкового столу – рецепт м’ясних рулетиків

Готову закуску подавайте до столу гарячою – тоді сир у начинці буде тягнутись, а шинка залишатиметься соковитою та ніжною. У результаті у вас вийдуть настільки апетитні м’ясні рулетики, що гості буквально за лічені хвилини з’їдять все, що ви приготували. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини