Не встигаю купувати плавлені сирки: готую незвичайний салат на кожен день. Така добра намазка на хліб

Цей рецепт і зараз користується популярністю. Таку закуску робили часто просто для домашнього повсякденного меню. Хоча можна і наробити бутербродів на закуску, щоби пригостити гостей.

Плавлений сир легко розплавляється та додається до різних страв, таких як сендвічі, піци, соуси тощо. Низький вміст жиру: деякі види плавленого сиру мають низький вміст жиру порівняно з твердими сортами сиру.

В основі найпростіші продукти. Саме цей рецепт чомусь називають “єврейською закускою”. Але можна урізноманітнити смак, додаючи різні інгредієнти. Ось і хочемо запропонувати вам один із варіантів. Всього один продукт зробить таку намазку-закуску набагато смачнішою. Приготування намазки з плавленого сиру – це простий і смачний спосіб приготування закуски або сніданку.

Приготування дуже просте:

Ставимо яйця варитися, а плавлені сирки забираємо ненадовго в морозилку. Відваривши круто яйця, чистимо їх і тремо на великій тертці. Білки від жовтків відокремлювати не треба.

Плавлені сирки (добре охолоджені) також натираємо тільки на середній або дрібній тертці. Засипаємо в миску яйця та плавлений сир.

Додаємо майонез, пропускаємо через прес 2-3 зубчики часнику. І до цих продуктів додаємо натертий твердий сир. З ним намазка виходить краща та бутерброди з нею смачніші.

Перемішуємо і все готове. Можна робити бутерброди! Добре до цих продуктів підходить, якщо додати дрібнопорізану свіжу зелень.

Кількість продуктів:

  • 3 яйця зварені круто;
  • 2 плавлені сирки;
  • майонез для заправки;
  • 2-3 зубки часнику;
  • 50 г твердого сиру;
  • маленьку щіпку солі.

За бажанням можна поперчити і як уже казали додати зелені.

Секрети приготування намазки з плавленого сирка: перевірено кухарем
Секрети приготування намазки з плавленого сирка: перевірено кухарем

Просто, швидко та смачно!

Ця намазка з плавленого сиру буде чудовим додатком до будь-якого заходу або просто на швидкий перекус. Ви можете експериментувати з інгредієнтами, додавши свої улюблені спеції або інші добавки. Подається з тостами, крекерами або овочами за вашим смаком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини