Приготувала ці відмінні рулетики за порадою свекрухи Лариси Іванівни: потрібен лише огірок та консерва тунця

Зачаровані першими променями весняного сонця, наші господині починають експериментувати з безмежним різноманіттям свіжих овочів, але цей рецепт, чомусь незаслужено уникають.

Серед цієї весняної мозаїки, огірок займає почесне місце, надаючи стравам свою ніжну свіжість та хрусткість. І коли він зустрічається з благородним тунцем, наші смакові рецептори занурюються у світ вишуканості та розкоші. Рецепт цих рулетиків — це витончена симфонія, де аромат городини та риби об’єднуються, створюючи неперевершений смаковий дует, який вразить ваші смакові рецептори й зачарує ваші почуття.

Інгредієнти

Чим підкормити огірок для хорошого врожаю
Кухар розповів, як правильно приготувати огіркові рулетики з тунцем
  • Огірки свіжі середнього розміру 400 г
  • Сир вершковий 200 г
  • Тунець консервований у власному соку 1 банка вагою від 250 г до 300 г
  • Цибуля зелена 1 пучок вагою 30 г
  • Насіння кунжуту не смаженого 20 г
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Сіль та чорний мелений перець на ваш смак

Помиті та обсушені огірки обріжте з обох країв, а потім гострим ножем наріжте слайдами вздовж товщиною 6 або 7 мм. Посоліть їх, поперчіть та викладіть на друшляк. Вони повинні через деякий час стати гнучкими й еластичними.

З тунця зцідіть сік, а помиту цибулю дрібно нашаткуйте. Тепер у мисці змішайте відціджену рибу з вершковим сиром та ¾ частини цибулі. За потреби масу підсоліть та поперчіть.

Кухар розповів, як правильно приготувати огіркові рулетики з тунцем

Даля потрібно обсушити огіркові слайси паперовими рушниками, а тоді намастити їх тонким шаром тунцево-сирної маси. Після того загорніть все в рулетки та поставте їх вертикально на сервірувальне блюдо. Прикрасьте вироби насінням кунжуту, попередньо обсмаживши його на сухій пательні пару хвилин, помішуючи. Можна також прикрасити ікрою летючої риби.

Тепер посипте рулетки рештою цибулі та подавайте на стіл. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини