Сама підсіла і всю сім’ю підсадила на цей суперовий перекус: потрібен хліб і все, що знайдете в холодильнику

Бутерброди, які ви ще не готували. Простий спосіб нагодувати всю сім'ю практично з нічого. Легкий та смачний спосіб нагодувати всю родину, а інгредієнти до нього точно знайдуться у кожного будинку.

Процес приготування:

Почнемо приготування з нарізки сиру. Беріть той, який вам подобається. Можна використовувати абсолютно будь-який: плавлений у пластинках, твердий вже нарізаний або звичайний на вагу. Якщо вибір зупинився на останньому варіанті, його нарізаємо скибочками.

Також знадобиться хліб. З цим інгредієнтом така сама історія, як і з попереднім. Беремо на власний смак. Це може бути простий батон, булочки. Розрізаємо хлібобулочний виріб на скибочки, завтовшки приблизно 1-1,5 см. Нарізані шматочки рівномірно викладаємо у форму так, щоб заповнилося все дно.

Унікальний рецепт смачних бутербродів: перевірено шеф-кухарем
Унікальний рецепт смачних бутербродів: перевірено шеф-кухарем

Знімаємо з цибулини лушпиння, шаткуємо середнім кубиком і обсмажуємо до золотистості на розпеченій сковороді, звичайно ж, з додаванням олії. Поки цибуля смажиться, готуємо м’ясну складову страви. Беремо куряче філе, але можна взяти ковбасу, сосиски чи бекон. Розрізаємо на невеликі шматочки і додаємо до смаженої цибульки.

Подрібнюємо зубчики часнику і відправляємо їх за м’ясом в сковороду. Доповнюємо все томатною пастою, а потім доливаємо трохи води. Обов’язково добре перемішуємо і, накривши кришкою та готуємо до готовності. Також не забуваємо довести до смаку. Для цього використовуємо сіль, щіпку цукру, мелений перець. Зрозуміло, приправити улюбленими спеціями не забороняється.

Вміст сковорідки, після приготування, перекладаємо на хліб разом з соусом, що утворився так, щоб кожен шматочок був покритий цією ароматною сумішшю. А потім згори рівномірно розкладаємо слайси сиру. І завершальний шар – знову хлібні шматочки. Щоб верхівка була смачнішою, збризкуємо її оливковою олією та присипаємо сушеними травами. Форму з бутербродами ставимо в духовку, прогріту до 180 градусів (7-10 хвилин вистачить). Ця страва виходить незвичайною та смачною. Просто готуються та подобаються всім домашнім.

Інгредієнти:

  • будь-який хлібобулочний виріб;
  • улюблений м’ясний продукт (сосиски, філейна частина курки, ковбаса, бекон) – 200 г;
  • 1 цибулина середнього розміру або 2 маленькі;
  • 100-150 г будь-якого виду сиру;
  • 1 ст. л. томатної пасти;
  • улюблені приправи та спеції;
  • трохи олії для смаження.

Смачного!

Найефективніший метод схуднення на думку Аніти Луценко – це збалансоване харчування

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини