Купую найдешевшу цибулю по акції: готую з неї найситнішу смакоту на сковороді. Хоч на обід, хоч на вечерю

Це смачно – і неймовірно просто: швидше, це не оладки – а деруни з цибулі. Або цибулинники – з борошняним виробом мало, що мають спільного: вони повітряні, ніжні, апетитні – і дуже гарні.

Рецепт, який варто взяти до уваги! Таку цибулю навіть діти їдять із величезним задоволенням, а дорослі тим більше. Неймовірно смачна страва зі звичайної цибулі. У готовій страві ніякого запаху цибулі не відчувається. А ще цей рецепт дуже бюджетний: кожному по кишені!

Цибулеві оладки – це швидка, проста, але смачна і досить яскрава страва, яка може послужити і як ситний сніданок, як гарнір або ситний перекус. Якщо Ви шукаєте смачний та швидкий рецепт із банальної цибулі, Ви його знайшли! Така страва з цибулі Вам сподобається: смачно, ситно і готувати простіше простого, а ще й швидко. Вийде навіть у господині-початківця.

Секрети приготування смачної страви з цибулі: перевірено кухарем
Секрети приготування смачної страви з цибулі: перевірено кухарем

Рецепт із цибулі

Цибуля для цієї страви підійде найдешевша. Цибулю нарізаю на шматочки та подрібнюю в блендері. Буквально хвилина та готово. Якщо немає блендера, то можна натерти цибулю на дрібній тертці.

Виходить однорідна цибулева “кашка”. Додаємо чорний мелений перець та сіль. Якщо є бажання, то можете додати ще якісь спеції (наприклад, солодку паприку або зелень). Додаємо яйця та перемішуємо. Потім додаємо звичайне борошно.Тісто має вийти досить густим (насилу падати з лопатки).

Розігріваємо сковорідку з олією. Олії наливаємо стільки, щоб вона закрило дно сковороди. Викладаємо тісто на сковорідку по одній ложці. Обсмажуємо оладки до золотистої скоринки, після чого перевертаємо їх і обсмажуємо з другого боку також до золотистості.
Перекладаємо готові оладки в глибоку миску і так само смажимо цибульну масу, що залишилася.

Інгредієнти:

  • цибуля 5 шт.;
  • борошно 5 ст. л;
  • яйце 1 – 2 шт.);
  • сода на кінчику ножа (гашена), сіль за смаком, олія для смаження.

А подавати – до будь-яких гарячих страв та гарнірів, зі сметаною або будь-яким соусом, у гарячому вигляді. Хоча і в холодному цибулинні оладки такі хороші!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини