Коли прибігла з роботи і часу в обріз: беру пару кабачків та готую швидкий та ситний перекус. Ніякої мороки

Дуже смачні та прості у приготуванні. З'їдаються миттєво. Новий рецепт смакоти з кабачків. У сезон кабачків це просто чудовий рецепт. Продукти для приготування знадобляться найпростіші.

Кабачки є надзвичайно корисними для здоров’я завдяки своєму багатому складу поживних речовин. Містять вітамін C, який підтримує імунну систему, здоров’я шкіри та сприяє засвоєнню заліза. Кабачки легко готуються і можуть використовуватися в різних стравах: салатах, супах, рагу, запіканках, омлетах та інших. Їх можна запікати, смажити, варити на пару або вживати сирими. Вони містять багато води, що допомагає підтримувати гідратацію організму, особливо в спекотну погоду.

Кількість кабачків мінімальна. Але в результаті ми отримуємо смачну та ситну страву. Готуватися все буде дуже швидко. Відразу готуйте багато, дуже багато. Спробуйте та здивуйте своїх рідних.

Приготування:

Кабачки наріжемо на шайбочки завтовшки по пів сантиметра. Посолити і перемішати, залишити на 15 хвилин. Яйця трохи посолити. Всипаємо спеції, у нас сьогодні італійські та прованські трави. Добре перемішаємо. Додамо дві столові ложки сметани і ще раз добре перемішаємо. І ще додамо три столові ложки борошна.

На гарячу сковорідку наливаємо трохи олії. Спочатку кабачок добре обмокнемо в борошні, а потім у тісті. Смажимо з обох боків до золотистої скоринки. Подавати добре із соусом. До сметани 2-3 столові ложки додамо спеції. І на дрібній тертці натремо один зубчик часнику. Добре перемішаємо і соус готовий.

Секрети приготування смачних кабачків нашвидкуруч: перевірено кухарем
Секрети приготування смачних кабачків нашвидкуруч: перевірено кухарем

Інгредієнти:

  • кабачки 1 шт.;
  • борошно 3 ст. л.;
  • яйця 2 шт.;
  • сметана 1-2 ст. л.;
  • сіль, перець, спеції.

Соус:

  • сметана 3 ст. л.;
  • часник 1 зуб.;
  • сіль, спеції.

Давайте жити смачно!

Основні страви з кабачків:

Запіканка з кабачків. Кабачки нарізають тонкими скибочками і викладають шарами з сиром, помідорами, та іншими овочами. Запікають до готовності.

Кабачкові котлети. Кабачки натирають на тертці, змішують з яйцем, борошном та спеціями. Формують котлети і обсмажують на сковороді.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини