Кабачки більше не смажу, а ви? Готую з них ідеальну закуску на літо! Всього 3 інгредієнти, а змітають за раз

Літо – ідеальний час для насолоди легкими та смачними стравами, особливо якщо вони не вимагають багато часу на приготування. Один з найпростіших рецептів цього сезону – закуска з кабачків.

Сьогодні пропоную вам простий рецепт закуски з кабачків та вершкового сиру, яка чудово підійде як для сімейного обіду, так і для вечірньої закуски з друзями.

Інгредієнти:

  • 2 шт. кабачків
  • 100 г вершкового сиру
  • 1 пучок свіжої зелені (кріп, петрушка або базилік)

Приготування:

Приготування цієї закуски розпочинається з підготовки кабачків. Їх потрібно ретельно вимити і нарізати на тонкі пластини або кружечки. Якщо кабачки молоді, їх можна залишити зі шкіркою для більшої користі та насиченого кольору.

Наступним кроком є приготування вершкового сиру. Він може бути розтертий на терці або нарізаний навпіл. Вершковий сир додає закусці ніжності, створюючи ідеальну основу для подальшого прикрашання.

Для додавання аромату та свіжості до закуски добре підійде свіжа зелень, така як кріп, петрушка або базилік. Зелень слід дрібно нарізати, щоб вона рівномірно розподілилася по всій закусці.

Закуска на літо з кабачків
Закуска на літо з кабачків

Формування закуски варто робити відповідно до власних уподобань і фантазії. На кожну пластинку кабачка кладеться невелика кількість вершкового сиру, після чого посипається свіжою зеленню. Можна скручувати кабачки у рулетики або складати їх у вигляді міні-сендвічів, щоб створити ефектну подачу страви.

Поради:

Замість вершкового сиру спробуйте рікотту або інші м’які сорти сиру для різноманіття смаків.

Також, варто поекспериментувати з додаванням інших свіжих трав, які підкреслять смак кабачків та вершкового сиру.

Ця закуска ідеально поєднується зі свіжими овочами або хлібом.

Така закуска підходить для будь-якого літнього заходу або сімейного обіду. Вона легка у приготуванні, але при цьому вражає своїм смаком і оригінальністю. Спробуйте цей рецепт вже сьогодні і насолоджуйтесь літніми моментами разом з близькими та друзями.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини