Фінал “Голосу країни-12” у метрополітені: хто став переможцем і чому Потап розплакався у прямому ефірі

Крайній сезон "Голос країни-12" завершився з величезним розмахом. Учасники дивували тренерів своїм голосом, а глядачів, окрім виступів, вразило місцепроведення шоу.

Суперфінал “Голосу країни-12” відбувся в незвичайному форматі. Замість зйомок на знімальному майданчику в павільйонах з декораціями, прямий ефір відбувся в київському метрополітені на станції “Майдан Незалежності”, яку облаштували неймовірними декораціями.

Сцена у метрополітені вражає своєю красою

Не всі глядачі з позитивом відреагували на нове місцепроведення фіналу шоу:

  • “Капець, а звичайним киянам робити пересадку з однієї гілки на іншу, бо у вас тут шоу?”,
  • “Це так світло економлять, в метро ж можна проводити свої конкурси, а народ хай страждає”, – написали розлючені глядачі.

До фіналу потрапили тільки чотири команди з п’яти можливих, тому що Святослав Вакарчук заявив про відмову у подальшій участі в шоу. Його учасників поділили між собою інші тренери.

Фінал тривав у два етапи: перший – учасники виконують українські та міжнародні хітові композції, другий – вокалісти, що пройшли у суперфінал, виконують власні пісні. До цього фіналу дійшло чотири учасника (по одному з кожної команди): Давид Маскиса, Василь Палюх, Марія Квітка та Сергій Соловйов.

Виступ Палюха у першому етапі довів до сліз свого наставника Потапа. Арист на стільки був розчулений, що не зміг втриматися від сліз.

Виступ не на жарт розчулив тренера\скріншот з прямого ефіру програми
Виступ не на жарт розчулив тренера\скріншот з прямого ефіру програми

“Що тут сказати, розплакався. Нас лікує музика. Я знаю, скільки добра ти робиш для нашої країни, але найголовніше те, що ти зараз тут і можеш зцілити багато душ та сердець своїми піснями. Я тобі дуже вдячний”, – каже Потап.

За результатами виступів другого етапу, виграла Марія Квітка, що виконала неймовірну композицію “Птах”. Глядачі вирішили віддати за неї більшість голосів. На неї чекає дуже хороший приз – вона матиме змогу записати власну пісню, зняти на неї кліп і отримати ротацію.

Марія Квітка стала новою українською зіркою
Марія Квітка стала новою українською зіркою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини