Таємна дружина Олега Винника Таюне зробила ультрамодне каре та помолодшала на 10 років: неймовірні зміни

Сучасні жінки дуже люблять змінювати стиль та зачіски. Популярна співачка та бек-вокалістка Таюне показала наскільки їй пасує коротке волосся.

Олег Винник і Таюне вже чимало років виступають на сцені. За цей час вони пройшли справжню еволюцію образів. Найбільше змінилася саме бек-вокалістка Головного вовка країни.

Нині — це елегантна пані з довгою пишною косою, яка готова не лише прикривати тил співака, а й виходити на центр сцени з сольною програмою. Вражає Таїсія не лише силою голосу, а й своїм виключним почуттям стилю.

Як Таюне вражала своїми зачісками під час кар'єри?
Таємна дружина Олега Винника Таюне зробила ультрамодне каре

Якщо подивитися архівні світлини зірки, можна побачити, що мода її завжди не лишала байдужою. У перші роки навчання музиці професійно, вона надавала перевагу своїй натуральній вроді, але, почавши свою роботу у якості бек-вокалістки, співачка вирішила підкреслити характер короткою зухвалою зачіскою.

Таємна дружина Олега Винника Таюне зробила ультрамодне каре

Проте згодом, Сватко перейшла до м’яких кучерів та помірно експериментувала з довжиною волосся. До речі, Олег Винник ніколи не стримував себе у компліментах своїй вірній напарниці стосовно її сценічних образів, а також завжди дякував їй публічно за її талант перед усією залою.

Цікаво, що з кольором локонів Таюне не ризикувала ніколи. Вона від природи має світлий блонд. З ним вона іде по життю. Фанати не раз відзначали, як пасують золотаві пасма артистці, підкреслюючи її винятковий колір очей.

Нагадаємо, що нині Таїсія та Олег майже не виходять на зв’язок з прихильниками. За словами представників знаменитостей, Головний вовк країни зараз активно займається питаннями свого здоров’я і потребує багато спокою. У мережі ж давно зірці приписали те, що він начебто живе зараз у свого таємного сина у Німеччині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини