Роман Сасанчин насправді не одружувався? Кохана зірки “Голосу країни” зізналась в усьому: “Завтра беремо шлюб”

Молодий та перспективний співак Роман Сасанчин вже став поважним сім'янином. Та нещодавно його обраниця розкрила головну таємницю їхніх стосунків: виявляється шлюб укласти пара вирішила тільки зараз.

Роман Сасанчин. Цей яскравий хлопець став дуже швидко улюбленцем українців завдяки проєкту “Голос країни”, а ще більше замилував своїх фанатів він після того, як взяв рішення створити власну родину.

Річ у тім, що у 2021-му році його обраниця завагітніла. Співак взяв дуже мужнє рішення: дитину лишити, а свою дівчину зробити дружиною. Маленька принцеса народилася на радість батькам прямо перед Новим роком.

Втім, нещодавно промайнула дуже цікава подробиця сімейного життя Романа. Його кохана Іванна зізналася, що шлюб вони будуть брати лише зараз.

“Мені завтра 25. І завтра ми беремо шлюб. Зараз буду готуватися до сповіді”, — написала молода матуся.

Роман Сасанчин насправді не одружувався?

Чи означає це, що до цього у знаменитостей не було офіційного весілля?

Насправді це подружжя дуже серйозно ставиться до духовного життя. Співак вирішив обвінчатися зі своєю коханою, тобто взяти шлюб перед Господом. Першими світлинами з обряду поділився саме Роман. Він натхненно написав, що дуже щасливий, що тепер його родина захищена Богом.

Цікаво, що спливла ще одна деталь, про яку Іванна мимохідь розповідала у минулому. У них з чоловіком є різниця у віці, при чому старшою є дружина. Втім, це ніяк не впливає на їхні стосунки, а пані Сасанчин настільки молодо виглядає, що не можливо подумати, що насправді їй більше років, аніж обранцеві.

Нагадаємо, цього року співак тривалий час провів в Україні без своєї родини. Його мила разом з донечкою виїздила за кордон, коли почалася війна. Ходили навіть чутки про те, що подружжя розлучається, але інформацію спростували.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини