Михайло Панчишин – переможець “Голосу країни-13”: подробиці фінального виступу новоспеченої зірки

Перший європейський сезон найкращого співочого проєкту "Голос країни-13" закінчився. Михайло Панчишин зміг вибороти перемогу своїм сильним та потужним голосом.

“Голос країни-13” був по-справжньому складним та насиченим сезоном. Нові правила, нові умови проведення проєкту, нові та ще талановитіші молоді артисти зводили з розуму не лише зіркових тренерів, але й прихильників шоу. Кожен з суперфіналістів був гідним перемоги, але це вдалося зробити лише одній людині.

Суперфінал шоу був дуже насиченим. Крім виступів самих учасників на сцені зʼявилися українські зірки зі своїми композиціями. Дмитро Монатік представив свою нову пісню “Моя чарівна”. Для артиста це була дуже велика честь, адже Дмитро з радістю підтримує молодих українських виконавців. Також на сцену “Голосу” вкотре вийшла співачка КОLA та Марта Липчей, які колись стояли на сцені як одні з учасниць проєкту.

Монатік презентував свою нову пісню на Голосі країни-13
Монатік презентував свою нову пісню на Голосі країни-13

Почався фінальний епізод “Голосу країни-13” спільною піснею зіркових тренерів та їхніх вихованців, яка стала справжньою візитною карткою проєкту. Після цього Юрій Горбунов та Катерина Осадча оголосили відкриття ліній для голосування за улюблених учасників. Далі конкурсанти по черзі виступили з піснями, які вони раніше ще не виконували в умовах проєкту. Відкрила змагання Майрамік Авоян з команди Наді Дорофєєвої з композицією “Euphoria” співачки Loreen, яка отримала перемогу на “Євробаченні-2012”.

“Ця пісня принесла перемогу на Євробаченні. Сподіваюся, вона принесе перемогу й мені”, – каже Майрамік.

Останнім учасником, який приголомшив своїм виступом став 25-річний Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова з піснею “Show Must Go On” славнозвісного гурту Queen. Після повернення з Бахмуту музика стала єдиним його порятунком і шлях на “Голосі країни-13” дозволяє йому знову відчути себе живим.

“Я це роблю для пацанів, для своїх хлопців. Кожен виступ я присвячую тим, хто хоче виграти цю війну, а особливо нашим солдатам і в памʼять своїх побратимів”, – розповів хлопець.

За результатами голосування до наступного туру суперфіналу пройшли Анастасія Чабан (команда Івана Клименка), Михайло Панчишин (команда Артема Пивоварова), Христина Старикова (команда команда Юлії Саніної) та Юрій Городецький (команда Наді Дорофєєвої). В другому етапі молоді артисти виступили разом зі своїми тренерами і глядачі знову мали можливіть обрати двох найкращих.

До кінця дійшли Юрій Городецький з команди Наді Дорофєєвої та Михайло Панчишин з команди Артема Пивоварова, які виконали свої пісні, з якими вони отримали заповітне місце у проєкті під час сліпих прослуховувань. Затамувавши подих Катерина Осадча та Юрій Горбунов оголосили імʼя переможця – ним став Михайло Панчишин.

Михайло Панчишин отримав перемогу на Голосі країни-13
Михайло Панчишин отримав перемогу на Голосі країни-13

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини