Олег Винник вперше за довгий час нагадав про себе: Головний вовк країни допоміг українським захисникам

Олег Винник після Великодня минулого року зник з медіапростору. Проте, як виявилося, співак перестав виходити на зв'язок через свій стан здоров'я, але це не завадило йому допомагати ЗСУ.

Зникнення з мережі Олега Винника досі активно обговорюється. Співак дуже раптово перестав вести сторінки в Інстаграмі та Фейсбуці. Згодом включилися представники виконавця, які повідомили, що насправді Головний вовк країни не ховається від фанатів, а серйозно займається своїм здоров’ям.

Цікаво, що чутки про погіршення самопочуття співака ходили ще перед війною. Втім, до лютого він ще активно ділився планами про нові виступи.

Тим не менш, навіть всі нюанси зі здоров’ям не заважають знаменитості допомагати Батьківщині.

Що відомо про особисте життя Олега Винника
Олег Винник вперше за довгий час нагадав про себе

Як Олег Винник допомагає захисникам?

Ще влітку представники артиста заявили, що він попри все робить внесок у долю країни. Завдяки йому було передано боронителям транспорт. Символічно на автівках написали назву хіта “Вовчиця”.

А нещодавно у мережі промайнула інформація про те, що благодійний фонд, яким опікується Винник отримав подяку від військових. Бійці Хмельницької територіальної оборони висловили зірці вдячність за підтримку.

Олег Винник вперше за довгий час нагадав про себе

На фан-сторінці знаменитості розповіли, що Олег почав займатися підтримкою армії з покупки рефрижератора для загиблих, потім став займатися автівками для бійців, які у строю. Як зазначають його прихильники, все організовується коштом співака.

Олег Винник вперше за довгий час нагадав про себе

Нагадаємо, що окрім Олега Винника з популярних соціальних мережах зникла і його бек-вокалістка Таїсія Сватко, більш відома, як Таюне. Подробиць про цю популярну білявку немає досі. У мережі припускають, що скоріше за все вона також могла виїхати у Європу слідом за Головним вовком країни і проживає разом з ним.

Популярне

Подібні новини