Олександр Пономарьов заспівав гімн України: показав всю силу голосу та довів, що Дзідзьо йому не конкурент

Гімн України — один з найголовніших символів нашої держави. У минулому матеріалі ми дізналися, хто з українських співачок найкраще виконує заповітні рядки, а у цьому розберемо чоловічий вокал.

Наш величний гімн лунає, як символ свободи та незалежності. Для зірок українського шоу-бізнесу — справжня честь його виконувати. Цікаво, що частіше його виконують саме артистки: чоловічого вокалу тут дещо менше.

Проте, Тіні Кароль, яку запросили заспівати “Ще не вмерли…” на День незалежності потужну конкуренцію складає Олександр Пономарьов. Чоловік, щоправда, виступав не на таких величних подіях, але вразив прихильників не менше.

Яскраве відео зі знаменитістю досі з’являється в рекомендаціях популярної мережі Ютуб.

У коментарях — самі компліменти:

  • “Скільки не слухав гімн України, найкраще виконання Пономарьова. Золотий голос України!”
  • “Єдине виконання гімну під час прослуховування якого рука сама тягнеться до серця і сльоза котиться від щастя!”
  • “Гімн у Вашому виконанні Це вже хіт, Ваш Голос, то як Ви можете своїм талантом передати у мене навіть немає слів. Тільки Ви Сашенька, наш Золотий Голос України”

Цікаво, що зірку порівнюють з Михайлом Хомою, який свого часу вразив всіх заспівавши гімн України. По-перше, фанати були ошелешені кардинальною зміною іміджу артиста, якого звикли бачити в епатажних іронічних образах.

Олександр Пономарьов заспівав гімн України

А, по-друге, всі зачарувалися силою голосу Дзідзьо, який лише тоді розкрився повністю. Цікаво, що цього співака часто ставлять у противагу саме Тіні Кароль. Втім, багато хто у мережі не погоджується, що знаменитостей можна порівнювати, адже кожен зробив свій внесок та додав родзинку у найголовнішу пісню держави.

Нагадаємо, що “Ще не вмерла України і Слава, і Воля” офіційно було затверджено, як гімн у 1992-му році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини