Не впізнали навіть фанати: як тепер виглядає найсильніший чоловік планети Василь Вірастюк

Він — найсильніша людина та справжній український козак. Де зараз і як виглядає Василь Вірастюк? Спортсмен за роки дуже змінився. Всі подробиці — у матеріалі.

Якби Василь Вірастюк жив за часів Древнього Києва, то з нього б точно могли б списати образ вправного та сильного богатиря: ось настільки вражає ця людина, яка змогла протягнути аж п’ять трамвайних вагонів масою 101,5 тонни.

Спортсмен став справжньою зіркою і досі цікавить прихильників своїм життям, адже після успіху у медіа він активно став робити дописи про свою родину, захоплення, роботу в Інстаграмі.

Де зараз Василь Вірастюк?

До війни та після завершення спортивної кар’єри Василь подався у політику. Після депутатських виборів склав присягу та пішов абсолютно новою стежиною у своєму житті. Чимало критиків досі пишуть Вірастюку у мережі, проте знаменитий чоловік не звертає на хейтерів уваги.

Зараз у нього купа важливих справ. Займається зірка допомогою фронту, і навіть Новий рік 2023 зустрічав за одним столом із захисниками.

Як тепер виглядає найсильніший чоловік планети Василь Вірастюк

Цікавий факт: силач і сам дотичний до збройних сил, адже цілих 2 роки після завершення технікуму перебував у лавах армії.

Судячи з коментарів, видно, як переживають за спортсмена його прихильники. Кожне нове фото збирає чимало реплік від фанатів. Багато людей дивується, як час змінив чоловіка. Він такий же сильний та кремезний, проте роки нагадують про себе.

  • “Я пам’ятаю з дитинства вас молодим, час нікого не жаліє”
  • “Колись найсильніша людина на планеті не така сильна виявилась…”
  • “Пам’ятаю який молодий був…”

До речі, не тільки Василь Вірастюк, а й відома співачка Руслана спостерігає різні кпини під публікаціями стосовно свого віку, але реагує на все по-філософськи.

Нагадаємо, що спортсмен проявив себе ще й у фільмах: “Як козаки…” та “Іван Сила”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини