Як виглядають дружини зірок серіалу “Слуга народу”: Стаса Боклана, Євгена Кошового, Олександра Пікалова

Вони — найяскравіші чоловіки українського кіно. З ким могли одружитися ці красені-актори серіалу "Слуга народу"? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Популярний серіал “Слуга народу” дуже полюбився українцям: цікавий сценарій, яскраві персонажі, а головне талановиті актори, кожен на своєму місці. Після фурору на телебаченні, всі виконавці ролей стали справжніми кумирами, а фанати почали цікавитися не лише їхнім амплуа, а й особистим життям.

Тривалий час у мережі прагнули дізнатися, з ким же одружений головний серцеїд екрану Стас Боклан. Виявляється зі своєю коханою Наталією він вже понад 35 років разом. За віком великої різниці не мають. Цікаво, що для артиста — це вже другий шлюб, але найщасливіший.

Дружина Стаса Боклана

Своїм сімейним стажем може похизуватися і Євген Кошовий. Актор “Вечірнього кварталу” і “Слуги народу” перейшов відмітку у 15 років спільного сімейного життя. Свою милу білявку чоловік взяв собі у дружини у 2007-му році.

Кохану гумориста звати Ксенія. Вона також дуже творча особистість та полюбляє сцену. Щоправда ця ефектна красуня далека від розмовного жанру, а ось до танцю взагалі не байдужа. Втім, важливіше за творчість було для неї подарувати обранцеві діток. У подружжя народилося двійко чудових дівчаток. Старша Варвара з’явилася на світ у 2008-му році.

Дружина Євгена Кошового

До речі, вона пішла талантом в тата і вже навіть виходила виступати у передачі “Ліга Сміху”. Її сестричка прийшла у цей світ у 2014-му. Назвали малечу Серафима Євгенівна. Як звучить!

А ось Олександру Пікалову не вдалося зберегти свій шлюб. Його вже колишня дружина Ірина закохалася у свого майбутнього чоловіка ще бувши школяркою.

Дружина Олександра Пікалова

Тоді головний пародист президента-втікача Януковича ще був взагалі майже нікому не відомий. Подружжя розбіглося без скандалу. Лишився спільний син.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини