Молода дружина Віктора Павліка повідала, як її чоловік знайомиться з чужими дівчатами: реакція Репяхової

Віктор Павлік з молодих років мав репутацію справжнього серцеїда. Невже навіть одруження з молодою Катериною Репяховою і поява маленького сина не зупиняє співака від амурних пригод.

Співак Віктор Павлік мав чотири шлюби, у яких дружини подарували йому по дитині. Така яскрава біографія надихнула прихильників музиканта на думку, що він — справжній серцеїд.

Дійсно амурних пригод у нього було достатньо, і навіть стосунки з нинішньою дружиною зав’язалися дуже цікаво: Катя Репяхова з рядової фанатки стала спершу концертною директоркою, а згодом і законною обраницею популярного чоловіка.

Зараз Павлік перебуває у шлюбі з Репяховою
Молода дружина Віктора Павліка повідала, як її чоловік знайомиться з чужими дівчатами

Сам же артист не приховує, що ці відносини для нього стали дуже важливими та цінними, адже свою милу він дуже сильно покохав. Проте, хейтери знаменитостей досі не вірять у щирість почуттів цієї пари і тому молода дружина Віктора часто отримує негативні коментарі. Зокрема останніми тезами від підписників вона поділилася у сторіз.

“Тільки чоловік бігає парками і намагається знайомитися з дівчатами. Весь Київ в курсі. Кохання”, — написали Репяховій в Інстаграмі.

Молода дружина Віктора Павліка повідала, як її чоловік знайомиться з чужими дівчатами

Втім, обраниця зірки близько до серця такі слова не сприймає. Вона ставиться просто і з гумором для хейтерів. У своєму обранцеві Катерина впевнена та й він не дає приводів думати, що щось у стосунках може піти не так.

Нині Віктор Павлік віртуозно поєднує батьківство та кар’єру на сцені. Його маленький син Михайлик отримує любов і увагу від мами з татом. Чоловік часто проводить час з дитиною та не приховує, що просто обожнює свого маленького хлопчика.

До речі, у 2020-му році музикант пережив велику трагедію: його третій син Павло, бувши зовсім молодим не пережив хворобу після тривалої боротьби.

Нагадаємо, що Віктор Павлік з Катериною Репяховою не мав традиційного весілля через обставини з дитиною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини