Співачка MamaRika розповіла, чи спілкується зі своїм батьком, який живе в росії: “Він у мене один”

Українська співачка MamaRika, відома раніше як Еріка, розповіла про стосунки зі своїм батьком, який живе в росії. Як каже зірка, вона не знає, чи побачиться з ним.

Багато зірок українського шоу-бізнесу мають родичів в росії. Хтось повністю припинив спілкування з ними, а хтось продовжує підтримувати хороші стосунки. Серед числа тих, хто має родичів в країні-сусідці й MamaRika. Зірка відверто розповіла, чи спілкується вона зі своїм татом, який продовжує жити там.

Дівчина відверто зізнається, що вони з батьком тримають контакт і переривати його ніхто з них не планує. Про позицію свого тата стосовно повномасшабного вторгнення Анастасія не розповідає, але натякає, що він став жертвою постійної російської пропаганди.

“В мене хороший батько, ми спілкуємося. Дуже рідко, але я приймаю його таким, яким він є. Зараз ми живемо в різних світах і я не знаю, чи ми колись побачимось, зважаючи на все, що зараз відбувається”, – розповідає Анастасія.

MamaRika розповіла про спілкування зі своїм батьком в росії
MamaRika розповіла про спілкування зі своїм батьком в росії

Також співачка каже, що батько дуже сильно любить свого онука, саме тому дівчина завжди показує малого по відео-зв’язку. Зірка додає, що на тему війни вони з татом не спілкуються, бо ця тема під забороною. Одного разу її батько намагався щось сказати, але Ріка його перебила і пояснила, що вона не хоче сперечатися про це і буде краще, якщо вони будуть розмовляти лише суто про них. Запитати як справи, чи все в порядку, але ніяких військових роздумів і таке інше.

Крім цього, дівчина додає, що тато турбується за неї, коли вона проводить час у підвалі. Хоч в нього трішки порушене бачення всієї ситуації, але він залишається свідомим на стільки, скільки можливо для того, хто вже тривалий час проживає в росії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини