“Я дуже змінилась”: Міка Ньютон зізналася, чому не співає свої старі хіти і не перекладає їх на українську

Українська співачка Міка Ньютон відверто розповіла, чому вона більше не співає своїх відомих хітів і не планує перекладати їх українською мовою.

Міка Ньютон стала справжньою зіркою української (і не тільки) сцени. Зірка подарувала прихильникам не один хіт, але найкращою її композицією вважають пісню “У полоні”. Сама ж зірка більше не співає ні цієї пісні, ні будь-яких інших хітів з минулого. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, що стало причиною цього.

Зараз Міка проживає за кордоном, але планує навідатися до України. Дівчина полюбляє спілкуватися зі своїми прихильниками на різні теми і цього разу вирішила повідповідати на запитання користувачів Мережі. Кожен охочий міг написати зірці будь-що, що їх цікавить, а Міка вибірково відповідатиме на запитання.

Було багато запитань про музику. Всіх прихильників цікавить, чому зірка не перекладає свої пісні українською мовою і що їй заважає це зробити. Також фанати допитувалися про те, які пісні їй подобаються зараз і чи співає вона на своїх виступах пісні з минулого. Відповідь співачки була категоричною. На думку Міки, ці пісні залишились в минулому, а вона хоче активно рухатись вперед.

Міка Ньютон розповіла, чому не співає хітів з минулого
Міка Ньютон розповіла, чому не співає хітів з минулого

“Цей альбом ми записали 18 років тому! 18! Я дуже змінилась за цей час. Емоційно я багато чого пережила і почала писати пісні сама. В Америці я для того, щоб розвиватись та рухатись вперед і не бачу сенсу записувати старе, коли є так багато нового”, – пояснила артистка.

Також один з прихильників запитав, чи виступає Міка зі своїми піснями російською мовою, бо дуже хотілося б їх послухати, але відповідь також була негативною. Зірка пояснила, що ця музика залишилася в минулому і зараз вона співає лише українською або англійською мовою.

Міка Ньютон розповіла, чому не співає хітів з минулого
Міка Ньютон розповіла, чому не співає хітів з минулого

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини