“Іноземець, ще й творчий?”: Jerry Heil зізналася, чим займається її бойфренд та хто він за національністю

Українська співачка Jerry Heil, яка лише місяць тому щиро зізналася в стосунках, вирішила надати трошки деталей про свого коханого, з яким вона разом вже рік.

 

Хоча артистка уникає подробиць і стверджує, що не готова розкривати всю правду, вона розкаже про свого обранця вчасно. Зараз її бойфренд не пов’язаний зі шоу-бізнесом, що, за словами Jerry Heil, є великим плюсом.

Співачка зазначила, що у неї є ще декілька фото, але вона поки не готова ділитися ними. Jerry Heil ділиться своїми думками стосовно цього:

“Можу лише сказати, що він не творчий, слава богу”

На питання про те, чи є її обранець українцем, Jerry Heil відповідає загадково. Вона зазначила, що не хоче відповідати на це питання. Така реакція викликала припущення, що її бойфренд може бути іноземцем. Ураховуючи, що Jerry Heil провела майже рік у Берклі у Бостоні, це припущення може бути близьким до правди.

Jerry Heil розповіла, як отримала грант на навчання
Jerry Heil розповіла, про свого хлопця: ким  працює та чи навчається 

Деталі її особистого життя залишаються загадковими, але артистка також розповіла про свій особистий лейбл. Тепер Jerry Heil допомагає молодим виконавцям у їхній кар’єрі, укладаючи контракти, деталі яких залишає в таємниці. Зазначаючи, що намагалася створити комфортні умови для артистів, Jerry Heil визнає, що не може розголошувати всі деталі угоди.

Минулого місяця Jerry Heil випустила трек “Пазл”, підписаний під псевдонімом Кажанна, який швидко здобув популярність на YouTube. Її талант та енергія продовжують завойовувати серця прихильників.

Нагадаємо, що вперше дівчина показала свого хлопця зовсім нещодавно. Підписники помітили, що колір їх очей дуже схожий, але у той час і різний. Аудиторія дійсно була здивована такому повороту, бо дівчина раніше не була у стосунках.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини