Найбільші скандалісти українського шоубізу: Іво Бобул, Остапчук, Білозір, керівник “Дизель Шоу” люблять сварки

В українському шоубізнесі трапляється чимало сварок. Розповідаємо про найгучніші та найцікавіші скандали, які трапились зі знаменитостями за останній рік

Чимало відомих українських зірок полюбляють поскандалити. Розповідаємо про найгучніші “сутички” за останній рік.

Іво Бобул

В інтерв’ю для Емми Антонюк відомий український співак і музикант висловився про своє ставлення до сучасних жінок. Артист зазначив, ніби сьогодні всі жінки меркантильні та вимагають від чоловіків лише одного – грошей. Журналістка поцікавилась, чи не дискримінує Іво Бобул людей за ознаками статі. Музикант образився на інтерв’юерку, зі скандалом покинув студію, а потім навіть подав на неї позов до суду.

Володимир Остапчук

Найбільші скандалісти українського шоубізу
Найбільші скандалісти українського шоубізу

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук останнім часом втрапляє у скандал за скандалом. Наприклад, нещодавно зірка виступив за кордоном на вечірці, де гостями були росіяни. Публіка швидко дізналась про те, що сталось і спитала в знаменитості, чим він керувався, коли погоджувався на роботу. Остапчук зумів викрутитись, зазначивши, що він і знати не знав, що на вечірці будуть росіяни.

Оксана Білозір

Українська співачка Оксана Білозір не так давно влаштувала публічні розборки з Поляковою та Матвієнко за нібито порушення авторських прав. Натомість знаменитість сама зганьбила своє ім’я, оскільки їй дорікнули за намагання заскочити на хвилю слави на тлі скандалу. Полякова зазначила, що вона співала на музику Мирослава Скорика, а ось Матвієнко й взагалі розповіла, що мала розмову з Білозір і та дала дозвіл на використання мотиву.

Керівник “Дизель Шоу” Бланар

Керівник популярного українського проєкту “Дизель Шоу” деякий час тому назвав актрису Ксенію Мішину “політичною хвойдою”. Сталось це після того, як знаменитість заступилась за контентмейкера Федосенкова, який розповів, що “Дизель Шоу” не виплатили йому гроші за зроблену роботу. Мішина поцікавилась: “Такі вчинки “Дизель Студіо” через букву Z у логотипі?”. Пізніше Крутоголов, актор і художній керівник проєкту, зазначив, що у цьому скандалі винні дві сторони – актрисі не слід було маніпулювати такими темами, а керівникові Бланару не слід було ображати зірку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини