Віктор Павлік отримав високу нагороду від захисників, які публічно дякують зірці: лишилося тільки орден взяти

Відомий співак Віктор Павлік має сьогодні невеличке персональне свято: він отримав дуже цінну нагороду-визнання не просто від прихильників, а від захисників.

Відомий співак Віктор Павлік попри всі свої статки та зв’язки лишився в Україні. Відправивши у 2022-му році дружину в евакуацію, він не сидів без справ та зайнявся благодійною діяльністю. Його обраниця врешті-решт повернулася разом зі спільним синочком Михасиком і родина продовжила працювати вдома, на Батьківщині.

Артист і нині продовжує їздити до військових ЗСУ, розраджуючи їх своєю творчістю. Знаменитий чоловік активно старається для хлопців, які сьогодні борються за наше майбутнє. Сьогодні, 25 липня, його дружина, а й разом з тим концертна директорка музиканта, Катя Репяхова показала, як відзначили її коханого наші захисники. Знаменитості видали подяку з дуже теплими словами, відмітивши, якою важливою є його творчість і прагнення допомагати іншим.

“Наближаємо перемогу і любимо нашого таточка. У кожного свій фронт”, — розчулено написала обраниця Віктора Павліка.

Віктор Павлік отримав високу нагороду

Сам же співак щодо цього поставився вельми скромно. Він взагалі рідко виставляє на публіку свої добрі справи, але репост подяки все ж таки зробив. Схоже, ця поїздка до захисників була і дійсно дуже цінною для знаменитості.

Цікаво, що хоч Віктор Павлік поки не дає гучних інтерв’ю та не розповідає про свій стан прихильникам, видно, що на події повномасштабного вторгнення він реагує і рефлексує. Нещодавно зірка поділився новою піснею, яку наспівав під акустичну гітару.

Трек про те, як стурбований татко намагається розповісти крихітному синові про війну та каже, що коїлося у країні, коли хлопчик був зовсім крихітним.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини