Монатік назвав пункт свого райдера, без виконання якого не візьметься за виступ: “Розкіш нереальна”

В багатьох знаменитостей є дивні пункти райдеру. І відомий український співак Монатік - не виключення. Який пункт мають забезпечити організатори читай в матеріалі.

Творчий шлях мультиартиста Монатіка був непростим. Він брав участь у відомих українських талант-шоу, в одному з яких був суддею співак Сєрьога. Тоді він сказав юному Дмитру, що не вірить в те, що він стане відомим. Але час показав, що завзяття та віра у власні сили здатні творити дива.

Зараз Монатік є одним з найпопулярніших українських виконавців, який займає вищі щаблі шоу бізнесового “Олімпу”.

В інтерв’ю “Люкс ФМ” знаменитість розповів про неочікуваний пункт свого райдеру. Мова не про дорогі напої чи заморські делікатеси, а про дитячі солодощі “кіндер сюрприз”.

“В нас дуже лояльний і простий райдер завжди був і є. Єдине штука – це “кіндери”. Це стало командною традицією з 2015 року, бо для мене це така дитяча ностальгія. Для мене “кіндер” – це завжди була така розкіш нереальна в дитинстві, і зараз в гримерці ми на “кіндерах” ворожим. Всі радіють, коли потрапляє якийсь автомобіль або літак. Дівчата бек-вокалістки радіють, коли попадається перстень”, – поділився Монатік.

Також в інтерв’ю артист відповів на питання, чи два сина вважають його зіркою. На це співак відповів, що ні.

“Мої діти взагалі не розуміють цей термін. Вони знають, що я артист і публічна особистість. На тому все. Для них артист – це ніяка не зірка, а в першу чергу професія”, – розповів співак.

Монатік розповів про свій райдер
Монатік розповів про свій райдер

Зазначимо, що раніше повідомлялось про ще декілька пунктів, які були в райдері Монатіка. Так, команда артиста мала проживати мінімум в 4-зірковому готелі. Сам артист мав зупинитися в номері “люкс” із двоспальним ліжком та ванною.

В номері зірки в обов’язковому порядку мала бути ігрова приставка Xbox One, а також гри Cup Head.

Гримерка Монатіка має бути великою та зачинятися на ключ. Окрім “кіндерів” організатори мають забезпечим в ній наявність фруктових та м’ясних нарізок, хліба, горішків, негазованої води, шоколаду, віскі, кави, чаю, цигарок.

Також в гримерці має бути праска та прасувальна дошка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини