“Ти не Пугачова!”: Міла Нітіч пригадала, що свого часу завадило її успішній кар’єрі та співпраці з Бебешком

Українська співачка Міла Нітіч, яка раніше співпрацювала із Володимиром Бебешком, розповіла подробиці конфлікту із продюсером та причини розірвання договору.

Українська співачка Міла Нітіч вирішила відкрити карти щодо свого відносинного “розколу” із продюсером Володимиром Бебешком. У інтерв’ю для телеканалу LIVE та шоу “Не бреши мені”, артистка поділилася подробицями, розкривши, як сприйняла ситуацію та чому прийняла рішення вийти із співпраці.

Початок конфлікту

Нітіч розповіла, що перша серйозна непорозуміння між нею та Бебешком виникла вже у 2016 році. Тоді артистка не змогла зібрати достатньо глядачів на великому концерті в Українському домі на 500 місць, що сильно вразило її репутацію та ставило під питання її професійну діяльність.

Критика від Бебешка

Вирішивши з’ясувати стосунки, продюсер Володимир Бебешко висловив своє невдоволення, зазначивши, що Міла – “українська Уітні Х’юстон, яка пробивала вокалом”. Однак, за його словами, вона втратила можливості та статус державної співачки через свій вік та непродуктивність після розриву з ним.

Артистка відзначила, що під час конфлікту Бебешко висловив неприязне порівняння, назвавши її не Аллою Пугачовою та вказавши, що вона не може конкурувати з великими іменами.

“У нас був розбір польотів, і тоді він видав мені таку фразу: “Ти не Алла Пугачова!”

Чому Міла Нітіч перестала спілкуватися із Володимиром Бебешком
Чому Міла Нітіч перестала спілкуватися із Володимиром Бебешком

Відповідь продюсера

В свою чергу, Бебешко вважає, що в усьому винна сама артистка. Він висловив думку, що вона могла б пробиватися як державна співачка, але втратила цю можливість через свої власні рішення та “лінь”.

Ситуація виявилася складною і спростовується обома сторонами, при цьому звучать різні думки щодо причин та відповідальності за розрив. Публіці залишається лише спостерігати за розвитком подій в світі української шоу-бізнесу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини