Підступність, якої ніхто не очікував: королева Камілла “доклала руку” до розставання пари Кейт і Вільяма

Усі ми добре знаємо, що шлях королівського подружжя Великої Британії Кейт Міддлтон та принца Вільяма був тернистим. Проте, мало хто здогадувався, що до їхнього розставання доклала руку й нова королева Камілла

Як ми пам’ятаємо, у стосунках Кейт та Вільяма був довгий період, коли вони придивлялися одне до одного та намагалися зрозуміти чи є вони тими єдиними. Це відбувалось майже 10 років, допоки вони не заручилися.

Тривале кохання королівської пари пройшло не одне випробування на міцність. Усе починалося з дружби, яка згодом перетворилася на щось більше. Проте, протягом 10 років разом вони також встигли розійтися у 2007-му році.

Про це розставання тоді говорили всі. Це відбулось, коли Вільям перебував у складі дорсетського кавалерійського полку, а його майбутня дружина мешкала на той час у Лондоні. Тобто більшість часу закохані проводили не поруч.

Молоді Кейт та Вільям
Молоді Кейт та Вільям

Обидва тоді публічно оголосили про те, що пара більше не разом. Принц у той час стверджував, що вони докладають зусиль, аби знайти свій шлях у житті та дали трохи особистої свободи одне одному. Як зазначає Вільям, це допомогло.

Що зробила Камілла, щоб Кейт і Вільям розійшлися?

Однак, автор творіння “Вільям і Кейт: Королівська історія кохання” Крістофер Андерсон поділився інформацією, що Камілла могла докласти руку до розставання закоханих.

“Я перебував тоді у столиці Британії, як відбувся розрив стосунків Вільяма і Кейт. Мене це тоді приголомшило неймовірно, як і всіх. Тому що ми абсолютно кожен був переконаний, що принц уже зовсім скоро запропонує коханій вийти за нього. А потім до мене почали звертатися очевидці з інформацією, що рушійною силою у цьому рішенні була саме Камілла. Вона мала аристократичне походження, постійно крутилася у колах королівської родини та твердо була переконана, що вона – справжня спадкоємиця Аліси Кеппел, прабабусі, що була коханкою короля Едуарда VII. Звісно, Камілла неймовірно гордилася цим фактом своєї сім’ї і весь час хизувалася ним. Тому жінка сприймала Кейт не тою особою, що має право стати частиною королівської сім’ї. Міддлтон стала першою жінкою, яка вийшла зі звичайного робітничого класу та увійшла до корони. Її батько – шахтар, а мати працювала стюардесою”, — зазначає автор.

Також Камілла про свої думки щодо Кейт та її родини повідомила Чарльзу. Точніше, як розповідає автор, вона натякнула королю, що настав час Вільяму дійти до якогось рішення. Після цього чоловік сказав синові, що він має зробити серйозний крок чи відпустити дівчину.

Однак, наскільки нам відомо, це тривало недовго, а закохані знову почали зустрічатися після 10 тижнів перебування нарізно. Щасливим фіналом цієї історії стало розкішне весілля, яке пара провела 29 квітня 2011 року.

Обидві пари закоханих: Кейт і Вільям та Чарльз і Камілла
Обидві пари закоханих: Кейт і Вільям та Чарльз і Камілла

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини