Повна історія кохання Володимира і Олени Зеленських: найміцніша пара України майже 30 років разом

Володимир та Олена Зеленські — не просто обличчя України, що гідно представляють кожного українця на міжнародній арені, а й зразок стосунків, адже вони разом вже більше 30 років та зберегли любов одне до одного й досі.

За подружжям Володимира та Олени Зеленських слідкує увесь світ, адже нині вони представляють нашу країну на міжнародній арені та є ледве не найголовнішими рупорами правди про те, що відбувається в Україні.

Подружжя Олени та Володимира Зеленських
Подружжя Олени та Володимира Зеленських

Подружжя Зеленських разом вже майже 30 років. Вони пробули в стосунках 8 років до того моменту, коли Володимир Зеленський зробив своїй коханій пропозицію у 2003-у році.

Історія кохання найміцнішої пари України

Їхнє кохання почалося дуже романтично та красиво.

Ще малими Олена Кияшко та Володимир Зеленський навчалися в одній школі, але в паралельних класах, тому вони не часто бачились та зовсім не помічали одне одного. Після цього вони вступили в різні університети. Проте після раптової зустрічі біля кінотеатру пара так і не розлучалася.

Олена та Володимир Зеленські в молодості
Олена та Володимир Зеленські в молодості

До того, як одружитися, закохані будували стосунки 8 років. Олена часто питала коханого про весілля, однак, Володимир не хотів поспішати. Адже, як зазначав він тоді, після одруження мали швидко з’явитися діти, а колишній комік хотів відкласти цей момент.

Світлина з весілля пари
Світлина з весілля пари

Пропозиція руки та серця

Після стількох років разом Володимир Зеленський вирішив зробити особливу пропозицію коханій. Свої руку та серце він запропонував Олені в кінотеатрі під час перегляду мелодрами. Це було дуже символічно, адже так вони й познайомились.

Після цього улюбленими сімейними традиціями подружжя стали спільні подорожі та домашні вечірні посиденьки.

Наразі в подружжя двоє дітей: 17-річна донька Олександра та 9-річний син Кирило.

Подружжя Зеленських з дітьми
Подружжя Зеленських з дітьми

До повномасштабного вторгнення пара, попри щільний та насичений графік президента та Першої леді, завжди знаходили можливість приділити час одне одному. Нині з цим значно важче, адже на їхні плечі звалилося більше труднощів та відповідальності, однак, це точно не кінець їхньої щасливої історії.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини