Історія кохання Олексія Арестовича і його дружини Анастасії: від знайомства на курсах до освідчення в під’їзді

Історії кохання завжди захоплюють та окриляють. Тому шанувальники часто цікавляться особистим життям свої кумирів. А от як, наприклад, познайомилися Олексій Арестович та його дружина Анастасія?

За особистим життям позаштатного радника Офісу президента Олексія Арестовича уважно слідкують безліч українців ще з початку повномасштабного вторгнення. Тому про те, що в нього був не один шлюб, а його кохана Анастасія не перша його дружина, відомо доволі давно. Утім, як їхнє знайомство на курсах переросло в освідчення у доволі цікавому місці?

Початок історії кохання Олексія та Анастасії Арестовичів

Про те, як зародилося її кохання до Олексія Арестовича, Анастасія розповіла в одному з інтерв’ю. Вона доволі не медійна особистість, однак, наважилася поділитися подробицями особистого життя. Виявляється, Олексій має не тільки заспокійливу дію, а ще й доволі нетерпеливий, адже освідчився доволі швидко. Але про все поступово.

Анастасія розповіла, що раніше її правилом було не зустрічатися з чоловіками, які вже були одруженими та мають дітей. Вона зізнається, що неодноразово відмовляла подруг від таких обранців, поки не закохалася та сама не порушила своє ж правило.

Подружжя Арестовичів разом уже 6 років
Подружжя Арестовичів разом уже 7 років

Познайомились вони на курсах у 2014 році, де Олексій Арестович був викладачем. Після декількох розмов Анастасія одразу зрозуміла, що це надовго. Тоді ж, уже після першого заняття, він підійшов до неї, застібнув її курточку та промовив, що на вулиці холодно. Потім запросив Анастасію у кафе. Після того часу вони не розлучалися.

“Це був той момент, коли доля мене просто підхопила і понесла кудись”, – описує перше побачення Анастасія.

Від першої зустрічі до освідчення два тижні

Ідеться не про добре відомі нам 2-3 тижні позаштатного радника ОП, які за період повномасштабного вторгнення перетворилися на мем у Мережі. Мовиться про те, що Олексій Арестович не зміг довго чекати до виходу їхніх стосунків на новий рівень.

Позаштатний радник був настільки рішучим, що ще при першій зустрічі сказав Анастасії, що хоче, аби в них був роман. І вже за декілька тижнів освідчився їй. А для цього він обрав доволі цікаве місце — під’їзд. Просто біля дверей дому коханої Олексій став на одне коліно та промовив ці заповітні слова.

Потім пара розписалася та вирушила у весільну подорож у Грецію. А через півтора року в них народився син Олександр.

Щаслива родина Арестовичів
Щаслива родина Арестовичів

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини