Українські спортсмени-багатодітні батьки: Андрій Шевченко, Василь Вірастюк, Віталій Кличко множать свої гени

Для багатьох чоловіків діти - це справжнє щастя, а герої сьогоднішньої статті стали багатодітними батьками і радіють цьому кожного дня. Скільки дітей у зіркових чоловіків?

Василь Вірастюк

Василь Вірастюк вперше одружився на чемпіонці України з фітнесу Світлані Забіяці. Того ж року жінка народила спортсмену первістка – сина Адама, але пізніше трапилося дві нещасні ситуації. Дружина Вірастюка загинула у сніговій лавині, її не вдалося врятувати, а в 2017 році сина збила машина, водій якої вирішив втікти з місця подій. З сином зараз все добре, він здоровий та добре себе почуває.

Зараз Василь у шлюбі з жінкою на ім’я Інна, вони познайомились у заторі і чоловік дізнався її адресу, щоб прислати їй квіти. Він підкорив серце красуні і пара одружилася. У 2008 році народився син Олег, а в 2016 – Олександр.

Василь Вірастюк батько трьох синів
Василь Вірастюк батько трьох синів

Віталій Кличко

Віталій одружився з Наталією Єгоровою. Жінка колишня спортсменка на фотомодель. Подружжя виховує трьох дітей – донечка Єлизавета-Вікторія та сини Єгор і Максим. Діти разом з Наталією проживають за кордоном, а чоловік далі веде політичну діяльність. Стало відомо, що пара розлучилася через різні погляди на життя та діяльність.

Сім'я Володимира Кличка
Сім’я Володимира Кличка

Андрій Шевченко

Андрій Шевченко щасливий батько аж чотирьох синів – Джордан, Крістіан, Олександр та Райдер-Габріель. Таке щастя для кожного чоловіка складно собі уявити. Андрій одружений на фотомоделі Крістен Пазік, з якою вони разом виховують підростаюче покоління. Зараз сімейство живе на дві країни – Англія та Україна, але це не заважає разом проводити час. Хлопці займаються футболом та хочуть бути схожими на свого батька. Як говорив Андрій, навіть у футболі вони більше вболівають за Україну, ніж за Англію.

Андрій Шевченко з родиною у повному складі
Андрій Шевченко з родиною у повному складі

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини