Народився в селі, а живе в Берліні: як склалося життя блондина Олега Винника, який зник з радарів

Відомий український співак пройшов приголомшливий кар'єрний шлях від студента в музичному закладі на Черкащині до знаменитості, яку знають і за межами України.

Олег Винник зумів побудувати свою кар’єру настільки феєрично, що нині проживає у Берліні, а про нього знає увесь світ. А як змінилося життя уродженця Черкаської області?

Від студента з села до музичної зірки

Народився Олег Винник 1973-го року у селі Вербівка на Черкащині. Він ще з раннього дитинства мріяв про кар’єру артиста, а переконався у цьому рішенні ще в 4 роки, коли вперше вийшов на сцену. Любов до музики він успадкував від своєї матері.

Олег Винник у дитинстві
Олег Винник у дитинстві

Потім майбутня зірка вступила на хормейстерський відділ Канівського училища культури. У цей період він активно працював над своїм голосом. І саме в студентські роки зустрів свою майбутню дружину Таїсію Сватко (Таюне), шлюб та спільну дитину з якою співак ретельно приховує.

Олег Винник у студентські роки
Олег Винник у студентські роки

Потім у 20 років він став солістом у Черкаській філармонії. Тоді в рамках культурного обміну Олег Винник потрапив до Німеччини, де пробував себе не тільки в мюзиклах під псевдонімом OLEGG, а й у телепроєктах.

Після злету популярності виконавця у Німеччині доленосним знайомством для нього стала зустріч з Олександром Горбенко, який допоміг співакові розвинути свою сольну кар’єру в Україні. У 2011 році зірка повернувся до рідної держави, де також став знаменитістю.

Куди нині зник співак?

Олег Винник не з тих зірок, що активно підтримують Україну медійно. Після його останнього допису на Великдень, що був аж у квітні, зірка зникла з радарів.

Це стало приводом поширення різних чуток про нього та навіть гострих заяв від колег по сцені. Звісно, були й ті, хто підтримував виконавця та твердо стверджував, що той підтримує Україну, проте, не розголошує про це.

З часом виявилося, що Олег Винник перебуває у Німеччині за станом здоров’я, де проходить необхідне лікування. Однак, і там він докладає максимум зусиль, аби підтримати свою рідну країну.

Зокрема, співак особисто контролює процес закупівлі та доставки автівок для ЗСУ через свій доброчинний фонд “Вовчиця”. Утім, він не хоче про це розголошувати напоказ, а проводить усе поза медійною стороною.

Автівки для ЗСУ від доброчинного фонду "Вовчиця"
Автівки для ЗСУ від доброчинного фонду “Вовчиця”

Тому шанувальники з нетерпінням чекають, коли хтось заговорить чи опублікує світлину з Олегом Винником. Так сталося нещодавно.

Співак з’явився на фото Романа Недзельського, який підбив підсумки про свою службу в ЗСУ. На одній світлині з серії роботи в лавах армії він був разом зі співаком. На ній Олег Винник постав з довгим волоссям та звичним буденним образом. За погодою помітно, що фото було зроблено ще раніше, коли надворі було доволі тепло.

Також згодом Роман Недзельський опублікував фото з відеорозмови зі співаком, де помітно, що борода Олега Винника посивіла, а сама зірка постала без фірмової укладки.

Як виглядає Олег Винник нині?
Як виглядає Олег Винник нині?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини