Маловідомі, але талановиті українські актори: Катерина Кістень, Ірма Вітовська, Анна Кошмал та інші

Українські актори ще не мають багато проєктів за своєю спиною, але це не означає, що в них нічого не виходить. Цих акторів точно чекає успіх у кіно.

Анна Адамович

Дівчині 24 роки і вона є однією з найяскравіших акторок свого покоління. Вона почала свою кар’єру в 15 років, з тих пір вона почала зростати і зніматися в різних кіно та серіалах. Найкращою її картиною є фільм “Купи мене”. В цьому фільмі вона отримала одну з головних ролей на рівні з російськими акторками. Зараз їй пропонують зйомки у російських проєктах, але вона відмовляється від цього, бо в неї є всі можливості дл того, щоб розвиватися в Україні.

Федір Гурінець

Хлопцю 29 років, за його спиною 40 проектів. Він відомий зйомками у “Сватах-7”, “Полон”, “Дворняжка Ляля” та багато інших. Прихильники актора говорять про те, що він не лише грає свою роль, а заграє з глядачем через свої образи, саме тому в нього закохується багато дівчат.

Анна Кошмал

Українські актори, у яких ще все попереду
Українські актори, у яких ще все попереду

Дівчина отримала велику славу у серіалі “Свати”. З початком повномасштабного вторгення дівчина відмовилась продовжувати зйомки у проєкті, але це не означає, що в неї нема майбутнього в Україні. Вона отримувала ролі в серіалі “Слуга народу-2”, “Перехрестя” та багато інших.

Роман Луцький

Маловідомі українські зірки, які досягають успіху в кіно
Маловідомі українські зірки, які досягають успіху в кіно

Хлопцю 31 рік, прихильники говорять, що він не з нашої країни. Його зрівнюють з американськими зірками, але подарував щастя українським прихильникам і будує свою кар’єру саме тут. Зйомки в кіно він почав з фільму “Брати”. Після цього його почали запрошувати в багато інших фільмів.

Ірма Вітовська

Ірма почала працювати в театрі з 1998 році і стала заслуженою артисткою України. Вона була визнала двічі найкращою акторкою і володіє премією “Телетріумф”. З самого початку жінка мріяла стати археологом, але вона ще відвідувала театральний гурток. За її плечина не одна вдала роль, але Ірма може скласти велику конкуренцію молодим акторам.

Катерина Кістень

Маловідомі українські актори, що підкорили глядачів
Маловідомі українські актори, що підкорили глядачів

Катерина отримала роль у серіалі “Слуга народу”, де зіграла сестру президента України. Вона все життя була пов’язана з театром та кіно, але великого визнання саме у фільмах вона не отримала. Також вона приймала участь у багатьох театрах. Першим її фільмом стала кінострічка “Тарас Шевченко. Заповіт”. Після цього вона грала не в одному серіалі та фільмі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини