Як склалася доля учасниць відомого гурту “Real O”: Світлана Тарабарова, Ліна Міцукі, Тетяна Воржева та інші

Гурт "Real O" колись був одним з найпопулярніших жіночих колективів, але він, як і багато інших, розпався. Чим зараз займаються екс-учасниці відомого гурту?

У першому складі гурту “Real O” були Світлана Тарабарова, Регіна Тодоренко, Ліна Міцукі та Олена Виноградова. Дівчата проспівали разом з 2008 по 2012 рік. Першою гурт покинула Світлана Тарабарова, у 2014 році – Регіна Тодоренко, а замінили їх іншими учасницями. Трішки згодом колектив покинули Олена Виноградова та Ліна Міцукі. До складу “Real O” доєдналися Тетяна Воржева, Настя Рубцова, Настя Востокова та Аліна Астровська. Чим ж займаються деякі з дівчат зараз?

Доля учасниць гурту "Real O"
Доля учасниць гурту “Real O”

Світлана Тарабарова

Чим займаються учасниці гурту "Real O"
Чим займаються учасниці гурту “Real O”

Дівчина розпочала сольну кар’єру в 2012 році, бо пішла з гурту через закінчення контракту, вона хотіла в 2016 році представляти Україну на “Євробачення”, але їй не вдалося пройти відбір. Також вона випустила не одну пісню та продовжує займатись музикою. Світлана в 2016 році вийшла заміж за Олексія Бондара і вже стала мамою двох дітей та чекає на третю дівчинку, яка от-от має народитися. Крім батьківства, Світлана займається благодійністю та власним прикладом показує, що можна залишатися завжди на позитиві, що б там не було.

Ліна Міцукі

Чим займаються екс-солістки гурту "Real O"
Чим займаються екс-солістки гурту “Real O”

Дівчина народилася в Харкові, але після того, як покинула “Real O” почала будувати свою кар’єру в росії. Судячи з її сторінки в соціальній мережі, вона не планує повертатися в Україну. В 2019 році дівчина брала участь у проєкті “Пісні” та російському каналі ТНТ. Її виступ оцінили проросійський репер Баста та Тіматі.

Олена Виноградова

Доля учасниць гурту "Real O"
Доля учасниць гурту “Real O”

Олена зараз також перебуває в росії. Про неї нічого не відомо. Лише те, що в 2012 році вона завагітніла та народила дитину від учасника “Фабрики” Віталія Чірви. Дівчина небагато розповідає про своє особисте життя в соціальних мережах, вона перестала займатись музикою і створила свій курс, який називається “Експеримент-23”.

Регіна Тодоренко

Як живуть учасниці гурту "Real O"
Як живуть учасниці гурту “Real O”

Регіта Тороденко побудувала свою кар’єру на російському телебаченні. Спочатку вона стала зіркою “Орла та Решки”, через це її помітили у Москві, а потім вона переїхала і почала будувати там своє життя. Вона встигла створити власне шоу на одному з телеканалів, вийшла заміж та народила житину, але перестала згадувати про Україну з початком повномасштабного вторгення. Вочевидь, отримувати зарплатню в рублях їй подобається більше.

Тетяна Воржева

Тетяна Воржева продовжила займатися музикою, але остання її пісня побачила світ у 2017 році. Зараз дівчина проживає на Балі та ділиться з прихильниками фото зі свого спокійного життя. На відміну від деяких інших екс-учасниць гурту “Real O”, вона підтримує Україну та не забуває нагадати прихильникам за донат, або написати приємні слова, що не лише підіймають настрій, а дають віру в краще.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини