ТОП-5 гучних та абсурдних чуток про Винника, які Олег не береться навіть спростувати: дочка, прощання та інші

Популярний артист Олег Винник вже тривалий час не виходить на зв'язок. На тлі цього рішення артиста виникло чимало пліток і про його здоров'я, і про сімейне життя.

Популярний співак Олег Винник вже чимало часу не з’являється в інформаційному просторі. Артист через своїх представників передав інформацію про невтішний стан свого здоров’я. Скоро буде рік, як навіть в Інстаграмі не з’являються його нові дописи.

Звісно, така інтрига породжує чимало пліток. Ось, наприклад, про його стан здоров’я.

“Страшна хвороба Олега Винника”

Так, як головною причиною зникнення зірки є саме його самопочуття, на цьому підгрунті з’являється чи мало чуток і про спробу сповіді, і про лікування. Так на теренах YouTube спливло відео, де говориться про те, що в артиста було бажання зв’язатися з духівником.

Також приписували виконавцю те, що він лікується від такої ж недуги, як і Руслана Писанка.

Олег Винник “помер”

Найбільш гучні чутки оприлюднили у популярній мережі “ТікТок”: Олега Винника більше немає… Звісно, така інформація виявилася неправдивою, а провокативні заголовки було створено, ймовірно заради клік-бейту.

ТОП-5 гучних та абсурдних чуток про Винника

Діти Олега Винника

Так, як Головний вовк країни замовчує тему свого батьківства, користувачі мережі часто намагаються знайти інформацію про те, чи має він діток. За всю кар’єру Олег “обзаводився” кількома доньками, синами, а таємне потомство вбачали на кожній світлині, де Винник позував серед своїх найменших фанатів.

Таємна дружина Олега Винника

Не менш таємничою темою за дітей у житті співака є його одруження. Дружину вбачали завжди у постаті Таюне, але у мережі сумнівалися, чи дійсно знаменитості зараз можуть бути разом.

Роман з Каменських та Іващенко

Окрім стосунків з Таюне, Олегу приписували роман з Настею Каменських, з якою він брав участь в “Х-Факторі” та з молодою Еліною Іващенко, з якою було записано дуетну композицію “Діаманти”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини