За романом Злати Огнєвіч і Андрія Задворного слідкувала вся країна: будете ошелешені причиною розставання

Неймовірна історія кохання переможця "Холостячки" Андрія Задворного зі Златою Огнєвіч закінчилася швидше, ніж того очікувала публіка. Після розлучення Злата довго не могла зібрати себе до купи.

За стосунками Злати Огнєвіч під час проєкту “Холостячка” з задоволенням спостерігала вся Україна. У фіналі проєкту дівчина обрала Андрія Задворного, з яким мріяла будувати стосунки та спільне майбутнє. Однак, пара розлучилася майже одразу після закінчення проєкту. Редакція сайту Добрі новини пропонує пригадати, як все було.

Коли проєкт закінчився, Мережею почали ширитися чутки, що пара розлучилася. Правда розкрилася під час пост-шоу проєкту “Холостячка”, на якому Андрій Задворний розповів, що вони закінчили стосунки за його ініціативою. Справа в тому, що його почуття до Злати зникли в один момент. Все було добре, вони проводили разом багато часу, а потім почуттів не стало.

“Ми були щасливі півтора місяці, це було моє рішення розійтися. Я перестав відчувати те, що було раніше. Були почуття, тепер немає”, – розповідав чоловік.

Злата, в свою чергу, зізналася, що вона пережила розлучення дуже болісно. Їй було неприємно від одної думки про те, що чоловік, з яким вона хотіла будувати майбутнє – просто пішов, бо в нього зникли почуття.

“Мені хотілося померти в ту хвилину. Я не очікувала цього і мій світ в той момент обвалився, наче мене переїхали”, – розповіла Огнєвіч.

Співачка дуже образилася на чоловіка через те, що він не дав їй можливості будувати стосунки з іншим фіналістом “Холостячки”. Дівчина вважає, що Андрій міг би чесно зізнатися, що почуття проходять і дати дорогу її почуттям з іншим чоловіком. Зараз вона вже відпустила всі образи, але думку про чоловіка не змінила. Він дуже не гарно вчинив.

Після цього випадку зірка так і не змогла нікому по-справжньому відкритися. Златі продовжуть приписувати роман з її зірковим другом Євгеном Клопотенко, але “пара” спростувала ці чутки. Вони просто друзі і між ними справді є тісний зв’язок, але дружній.

Злата Огнєвіч спростувала чутки про стосунки з Клопотенко
Злата Огнєвіч спростувала чутки про стосунки з Клопотенко

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини