Хто така Нателла Крапівіна: жінка, яка продюсувала Лободу, критикувала Кіркорова і конфліктувала з Бадоєвою

Нателла Крапівіна стала відомою своїми роботами в українському медіа-просторі. Жінка тривалий час продюсувала Лободу, а також створила найкраще тревел-шоу "Орел та Решка".

Нателла Крапівіна народилася в Ашхабаді. До 11 років дівчина жила в Туркменії, а потім переїхала до Києва. В ті часи її батько входив до ста найвпливовіших людей України. Нателла розповідала, що батько дуже суворий чоловік, який дав зрозуміти, що якщо хочеш щось отримати – потрібно працювати і заробляти гроші для цього.

В 2003 році Крапівіна закінчила факультет міжнародного права, але ще під час навчання зрозуміла, що хоче направити свою діяльність до творчості. Вона створила власну студію, після якої з’явилась ідея створення “Орел та Решка”. Проєкт став дуже спонтанною ідеєю, але разом зі своїми партнерами жінка змогла додати щось нове на телебачення.

В 2010 році відбулося знайомство зі Світланою Лободою, з якою вони почали співпрацю. Нателла стала її продюсером і дуже успішно почала набирати обертів. Крім Лободи в її руках опинився Артем Іванов, соліст гурту “Інь-Янь”, Діана Арбеніна та інші. Ще через 8 років зірка стала продюсером повнометражного фільму “Кислота” Олександра Горчіліна. Тоді стрічка отримала першу премію.

Нателла Крапівіна стала продюсером Світлани Лободи
Нателла Крапівіна стала продюсером Світлани Лободи

Після такого нереального успіху жінка почала по-справжньому творити. Вона стала продюсувати фільми і створила свій власний, який базується на історії “Орел та Решка”. В 2019 році Нателла зробила звернення до своїх прихильників через слова Жанни Бадоєвої на одному з російських шоу. Бадоєва сказала, що саме вона є засновником програми “Орел та решка”, але Нателла цю інформацію спростувала.

“Вочевидь, щоб підігріти інтерес до свого нового проєкту, Жанна в черговий раз вирішила зробити себе творцем нашого формату, в якому вона була лише запрошеною телеведучою, не більше”, – написала Нателла.

Нателла Крапівіна розкритикувала Жанну Бадоєву
Нателла Крапівіна розкритикувала Жанну Бадоєву

Це була не одна конфліктна ситуація, після цього жінка негативно відгукувалася про Філіпа Кіркорова та блогера Даву, яких назвала цирком. Чоловікам це не сподобалося і Філіп відчутно на неї образився. Після такого скандалу Крапівіна вирішила розірвати контракт з Лободою і пішла з шоу-бізнесу, але не назавжди.

Популярне

Подібні новини