Роза Аль-Намрі розповіла, як вона дійшла до участі в “Холостяку”: темне минуле красуні, яка займається наукою

Українська акторка Роза Аль-Намрі отримала велику популяність у проєкті "Холостяк-3". Зірка розповіла істинну причину, заради якої прийшла на проєкт.

Роза Аль-Намрі народилася в Києві 28 жовтня 1989 року. Дівчина закінчила київську гімназію, а потім вступила до університету театру, кіно та телебачення. Зараз дівчила володіє двома спеціальностями: диктор телебачення та організатор телевізійних зйомок.

Після того, як Роза закінчила своє навчання, вона користувалася попитом серед телевізійних проєктів. Також дівчину нерідко запрошували виступати в театрі, але дебют акторки трапився тоді, коли вона зіграла роль Земфіри в кінострічці «Цигани». Крім цього, зірка все ж виступала в театрі, а через рік зіграла в спектаклі Євгеній Онєгін, зігравши роль Тетяни.

В 2013 році дівчина почала активно зʼявлятися на телебаченні. Після участі у “Холостяк-3” Роза сильно полюбилася глядачам, тому її запросили бути ведучою пост-шоу “Як вийти заміж” та “Світом за скарбами”. Як журналістка Аль-Намрі приймала участь в організації роботи проєктів “МастерШеф” та “Неймовірна правда про зірок”.

Роза Аль-Намрі розповіла, як прийшла на Холостяк-3

Багато хто каже, що Роза для “Холостяка” занадто розумна та освідчена дівчина. Здавалося б, що вона там могла для себе знайти? Відповідь не змусила себе довго чекати, в одному зі своїх інтервʼю зірка пояснила таке рішення:

“Давайте будело відвертими. Як стати ведучим? Ведучими стають гумористи та співаки. Я ні те, ні інше. В молодої студентки (Роза говорить про себе) є розуміння того, що на телебачення беруть популярних дівчат. Коли мене запросили на кастинг, то я не хотіла туди йти, але мені було цікаво як журналісту спробувати себе в ролі героя такого проєкту. Це був великий ресурс, щоб заявити про себе”, – розповіла акторка.

В 2016 році акторка зіграла у серіалі “Співачка” роль другого плану, а потім перейшла на Новий канал. В 2019 році дівчина знімалася у проєкті “7я Рози”, який був аналогом шоу про сімʼю Кардашьянів, яке знімається в Америці. У шоу показувалося життя Рози та її родини.
Що стосується особистого життя – зірку тривалий час повʼязували з Олексієм Ткаченко.

Роза Аль-Намрі розповіла, як прийшла на Холостяк-3

Олексій є онуком Ади Роговцевої і ходили чутки, що Роза вийшла за нього заміж, але згодом зірка спростувала цю інформацію, заявивши, що такого ніколи не було. В 2017 році акторка вийшла заміж за Олександра Сівацького. Чоловік працює адміністратором на телеканалах СТБ та 1+1.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини