Зірки, які дружили з Оксаною Марченко: Володимир Кличко, Ігор Кондратюк, Слава Фролова, Євген Сморигін

До того, як в зірок українсьного шоу-бізнесу відкрилися очі на Оксану Марченко, велика кількість артистів тісно спілкувалися з головною зрадницею України.

З початком повномасштабного вторгнення Оксана Марченко показала своє істинне обличчя і втекла до окупованого Криму. Зараз невідомо, де саме перебуває зірка зі своїм чоловіком Віктором Медведчуком, але під час роботи на телеканалах з Оксаною Марченко досить добре ладили зірки українського шоу-бізнесу. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що повʼязувало українських артистів зі зрадницею.

Ігор Кондратюк

Коли чоловік Марченко був затриманий, вона звернулася до українського президента з проханням звільнити його, але Кондратюк порадив їй записати відео-звернення до путіна, щоб він забрався геть з нашої країни разом зі своїми військами. В коментарях прихильники почали писати, що Оксана була його подружкою, на що чоловік відповів дуже коротко, але зрозуміло.

“Подружкою не була, колегою по роботі – була, але я не поїхав мізками, погодьтеся”, – написав чоловік.

Євген Сморигін

Євген Сморигін хрестив дитину з Оксаною Марченко
Євген Сморигін хрестив дитину з Оксаною Марченко

Вперше про тісні звʼязки Євгена з Марченко стало відомо, коли зрадниця випустила свій пропагандистський фільм “Паломниця”, де Євген розповідає свою історію про те, як він прийшов до віри. В ході розмови зʼясувалося, що пара хрестила дитину, тому він є її кумом. Чи спілкуються вони зараз в умовах повномасштабного вторгнення – невідомо.

Володимир Кличко

Володимир Кличко хрестив дитину з Оксаною Марченко
Володимир Кличко хрестив дитину з Оксаною Марченко

Володимир та Марченко стали хрещеними батьками доньки Нестора Шуфрича. На щастя, крім кумовства їх більше нічого не поєднує і чоловік не підтримує ніякого спілкування ні з Марченко, ні з Медчедчуком.

Слава Фролова

Оксана Марченко зібрала біля себе велику кількість українських зірок, для дітей яких встигла стати хрещеною мамою. Не стала винятком і Слава Фролова. Зірки вже давно не спілкується з Марченко і не підтримує її політичних поглядів, але факт залишається фактом. Чи виконує Марченко обовʼязки хрещеної, чи ні – залишається в секреті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини