Зірка “Дизель Шоу” Євген Сморигін став кумом Оксани Марченко: коли і як породичався з Паломницею

Гуморист Євген Сморигін поділився несподіваним фактом зі свого життя. Виявляється, він є дуже близьким до родини Оксани Марченко, яка полишила Україну у 2022-му році.

Зірка “Дизель шоу”, відомий білоруський актор та гуморист Євген Сморигін, розповів про несподівану родинний зв’язок зі скандальною ведучою Оксаною Марченко. Ця несподівана історія народження родинних зв’язків між ними викликає цікавість та питання у шанувальників.

За словами гумориста, їх знайомство відбулося 15 років тому, коли вони спільно працювали над проєктом на одному з телеканалів. Тоді, за його словами, почалася довга дружба між гумористом і ведучою. Невдовзі після цього в житті артиста сталася радісна подія – народження доньки. Захоплений релігійністю дружини Медведчука, актор запросив її стати хрещеною для його дитини.

Євген Сморигін з Дизель Шоу розповів, як породичався з Марченко

А познайомилися зірки, власне, на проєкті “Україна має талант”, де працювали з Дмитром Танковичем, як автори сценаріїв. Багато обговорювали релігійні теми, і Євген побачив в Оксані справжню побожну людину.

“Коли у мене народилася донька Ліза, я подумав, що кращого хрещеного ближче в плані віри я не знайду. Тому і вирішив запропонувати їй цю почесну роль”, – поділився власними спогадами гуморист.

Євген Сморигін стверджує, що тодішні відносини були дружбою і співпрацею, а подальші трагічні обставини в Україні стали причиною розриву їхнього зв’язку. Цікаво, що за словами зірки, до повномасштабного вторгнення, Оксана активно підтримувала зв’язок з ним, відправляла подарунки похресниці. Втім, 2022-й рік все змінив. Шоумен розповів, що і його дружина утримується від того, щоб спілкуватися з Марченко.

Євген Сморигін з Дизель Шоу розповів, як породичався з Марченко

Нагадаємо, що Оксана Марченко полишила Україну до самого початку повномасштабної війни. Згодом вона захопилася зйомками відеозвернень до різних політичних лідерів з проханням допомогти звільнити з-під арешту її чоловіка Віктора Медведчука.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини