Ектор Хіменес-Браво показав свій манікюр: модний дизайн, майже як у першої леді Олени Зеленської (ФОТО)

Відомий український кулінар і головний суддя телепроєкту "МастерШеф" ненароком показав свій новий манікюр. Дизайн нігтів виявився дуже схожим на такий, який полюбляє перша леді

Ектор Хіменес-Браво сьогодні є одним із найвідоміших кулінарів країни. Знаменитість здобув свою популярність після переїзду до Києва й відкриття в українській столиці ресторану. Пізніше колумбієць став головним суддею популярного українського телепроєкту “МастерШеф”. Нині Ектор Хіменес-Браво також веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

На свой сторінці знаменитість не лише рецептами й кулінарними порадами ділиться, але й розповідає та показує деталі особистого життя. Так, наприклад, нещодавно шанувальники побачили, який манікюр носить головний кулінар країни.

Ектор Хіменес-Браво випадково показав свій новий манікюр
Ектор Хіменес-Браво випадково показав свій новий манікюр

Ще декілька років тому чоловічий манікюр сприймався в суспільстві негативно, а чоловіки навіть не замислювались над тим, щоб відвідувати салони. Сьогодні догляд за нігтями став поширеним заняттям не лише серед жінок. Доказ цьому – Ектор Хіменес-Браво. Днями в особистому блозі знаменитість опублікував рецепт соковитих чебуреків. Поки знаменитість готував смаколик, шанувальники на кадрах могли помітити красиві нігті зірки.

Так, відомий кулінар зробив матовий малюнок на нігтях, покритих прозорим лаком. На великих пальцях обох рук можна було побачити красиві лінії різної довжини. На інших нігтях Ектор Хіменес-Браво зробив інші візерунки – від крапинок до півмісяців. До слова, весь дизайн був виповнений в оливковому кольорі. Деякі елементи були намальовані чорним лаком.

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво зробив стильний манікюр
Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво зробив стильний манікюр

Зазначимо, що перша леді України Олена Зеленська також полюбляє мінімалістичний дизайн нігтів. Так, наприклад, найчастіше на різноманітних заходах знаменитість з’являється саме з прозорими нігтями або ж із лаком нюдових кольорів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини