Руслан Сенічкін показав своє помешкання з килимом на стіні та портретом Христа: не зіркова квартира

Популярний ведучий Руслан Сенічкін вразив всіх фотографією свого помешкання. Як прикрасив своє житло відомий чоловік і що може вразити у його інтер'єрі?

Руслан Сенічкін здобув чималу популярність в Україні та став одним із найулюбленіших ведучих. Прославився чоловік завдяки участі у проєкті “Сніданок з 1+1”, а коли завів свій акаунт у мережі, так взагалі обріс прихильниками.

На своїй сторінці в Інстаграмі він часто ділиться особистим. Так нещодавно колега Людмили Барбір показав, як жив колись у молодості, у 1990-х. Тоді зірковий чоловік проживав у Дніпрі. На фото зірки — давно забутий інтер’єр: килими, що вийшли з моди, радянська лампа у формі грибочка, простецьке дерев’яне ліжко, накрите квітчастим покривалом. На руках у майбутнього улюбленця публіки — яскраво-рудий кіт. На стінах — яскраві постери з Ісусом Христом.

Така світлина викликала у багатьох підписників почуття ностальгії. У коментарях написали:

  • “Ой килим, це щось! Я пам’ятаю всі завитки на тому килимі.Коли засинаєш і вдивляєшся в той килим… Це, не можна забути”
  • “Коврик з мого дитинства у мами досі є, правда уже на підлозі”
  • “Руслан, це Ви? Супер! Люблю старі фотки передивлятися”
  • “Копія моя кімната у дитинстві в Дніпрі. Такий же килим на стіні біля ліжка, постери, таке ж розміщення. Спочатку подумала, хто це у моїй спальні”

Нагадаємо, що Руслан Сенічкін вже давно проживає у Києві. Близько 20 років. У 2006-му році він став ведучим телеканалу “К1”, згодом перейшов на “Інтер”. Втім, вже у 2009-му році відомий чоловік звільнився. Родини він не має, хоча його підозрюють у романі з Людмилою Барбір. Зірки спростовують ці чутки, а ведуча не приховує свого справжнього чоловіка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини