Ані Лорак висміяли за дефіле на пляжі: зірка у піковій вазі покаталась на хвилях з новим чоловіком (ФОТО)

Ані Лорак ретельно намагається відбирати свої фото для публікацій, але від папараці їй не сховатися. Як виглядає зараз зірка, яку висміяли за кадри на пляжі?

Популярна співачка Ані Лорак лише в середині минулого року повернулася в інформаційний простір. Зірка перестала ділитися дописами в Інстаграмі після 24-го лютого і зайняла позицію “мовчунки”. Проте, згодом вона таки наважилася повернутися онлайн до фанатів.

Втім, зараз глянцеві відфотошоплені кадри поп-діви відійшли на другий план, адже у мережі “завірусилося” відео, де розповніла артистка гуляє пляжем, а далі йде зі своїм новим кавалером купатися.

Для багатьох її прихильників було дивним побачити колись спортивну та підтягнуту співачку, яка завжди блистала фігурою, у такому амплуа. До речі, зірка так і не помітила, що її хтось приховано її знімав.

Ані Лорак висміяли за дефіле на пляжі

Розповніла Ані Лорак — новий привід для жартів?

Опубліковане відео з дозвіллям знаменитості на пляжі вмить розлетілося різними телеграм-каналами та пабліками, де обговорюють світське життя. Лорак засміюють, а через її репутацію та громадянську позицію колишні фанати навіть зловтішаються, що від минулої вроди артистки вже нічого не лишилося.

Ані Лорак заборонила українцям її критикувати
Ані Лорак висміяли за дефіле на пляжі

Сама ж Ані не коментує своє дефіле на пляжі. До речі, вона і раніше бувало виходила у світ у своїй піковій вазі. Після вагітності поп-діва активно виступала на сцені, не цураючись кілограмів. Та згодом взялася за себе, ставши до спорту і дієти. Екс-колеги знаменитості завжди згадували, що вона з молодих років звикла до фізичних навантажень і тому була у формі.

Нагадаємо, що Ані Лорак перервавши мовчання, продовжила співпрацю з росіянами та навіть погодилася на інтерв’ю тамтешній журналістці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини