Алла Мазур показала зворушливий коштовний подарунок і показала, хто їй його презентував: “Неймовірний сюрприз”

Відома ведуча Алла Мазур показала дуже важливий подарунок, який їй передали захисники. Дізнайтеся, який презент вручили знаменитості і чому вона його дуже оцінила?

Відома ведуча новин Алла Мазур вперше розповіла про те, які подарунки їй приносять прихильники. І ні, це не брендові прикраси чи букети квітів. Для дикторки є щось більш важливе, ніж різні забавки. Знаменитості подарували гільзу. Ту саму, яка лишилася від снаряда, якою було вдарено окупантів.

“Від неймовірних наших воїнів — та ще й підписана спеціально для мене…”, — написала захоплено зірка, додавши: “Такого незвичайного і зворушливого подарунка — я ще не отримувала. І коли воєнкор ТСН Наталя Нагорна передала його просто в ефірі ТСН-тижня — розчулилась ледь не до сліз. Хотілось уважно вичитувати кожну букву, уявляти того, хто це писав…”

Тепер такий незвичний сувенір стоїть у робочій кімнаті Алли. Мазур пишається, що в офісі нині у неї найбільш особливий презент. Від себе також додала дикторка велику щиру подяку захисникам з 104-ї бригади 60-го батальйону ТРО та зазначила, що всіх чекають з перемогою додому.

Алла Мазур показала подарунок від українських захисників

У коментарях прихильники зірки розчулилися та написали:

  • “Чекаємо Вас наші дорогі захисники! Ви наша надія! Ми віримо Вам! Чекаємо Вас живими, здоровими та з перемогою!”
  • “Бережіть себе”
  • “Все буде Україна”

Не дивно, що ведучу дуже зворушив подарунок з гільзою. У цій війні вона втратила племінника. Зірка розповіла, що він був непрофесійним військовим, зводив будинки, але, коли настала чорна година, пішов боронити нашу землю.

Як виглядає син Алли Мазур
Алла Мазур показала подарунок від українських захисників

Нагадаємо, що Алла Мазур не полишала Україну під час повномасштабного вторгнення. Певний час вона жила в евакуації, але згодом повернулася назад додому та у свою улюблену телестудію.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини