Дивна міфологічна істота: Микита Добринін похизувався новим таємничим татуюванням в Мережі

Прихильники помітили, що Микита Добринін зовсім нещодавно почав змінюватися після розлучення з Дашею Квітковою. Чоловік зробив нове міфічне татуювання.

Микиту Добриніна вже давно перестали сприймати як чоловіка Даші Квіткової і навпаки. Тепер молоді люди живуть своє власне життя, присвячене лише собі та спільному сину Леву. Екс-подружжя підтримують звʼязок і перебувають у хороших стосунках лише для того, щоб їхній син ріс у здоровій та щасливій родині.

Даша Квіткова дуже змінилася після розлучення: блогерка схудла, запустила не один інформаційний продукт, який допомагає дівчатам прийняти та полюбити себе, а також змінити своє тіло на краще. Микитина Добринін також не відстає, чоловік займається батьківством, бізнесом і геть не забуває про власний стиль.

Зовсім нещодавно чоловік зʼявився у сторіз з поголеною бородою, скинувши таким чином 10 років, а тепер Микита похизувався новим татуюванням в Мережі. На своїй руці Добринін “набив” міфічну істоту – коня з крилами, або, як прийнято його називати – пегас. Що для нього означає це тату Микита не повідомив, але в Мережі можна знайти загальне значення такого малюнку.

Микита Добринін похизувався своїм татуюванням
Микита Добринін похизувався своїм татуюванням

Крім своєї оригінальності, пегас просочений міфами та давніми легендами. Людина, яка робить собі таке татуювання хоче показати свою силу, сміливість та справність. Також цей символ є джерелом натхнення для творчих людей, які загубилися і не знають, чим би хотіли займатися у своєму житті.

Якщо звернутися до давньої міфології, то пегас означає перемогу духовності над всім матеріальним. Ця версія найбільше підходить під темперамент і цінності самого Микити Добриніна. Сподіємося, чоловік розповість особисто, що означає це татуювання саме для нього.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини