Декілька вбиралень та власний гардероб: MamaRika показала інтер’єр свого нового двоповерхового маєтку (ФОТО)

MamaRika разом зі своїм чоловіком та дитиною переїхали до нового розкішного маєтку під Києвом. Зірка із задоволенням провела екскурсію для прихильників.

Справжня зірка “Фабрики зірок”, а тепер відома українська співачка MamaRika показала розкішний будинок, в який вони переїхали з чоловіком та дитиною. Зірка зняла відео і продемонструвала величезний перший поверх, на якому розмістилося дуже багато кімнат та простора кухня. Ремонт виконаний у сіро-біло-коричневих кольорах.

Співачка МamaRika показала новий будинок
Співачка МamaRika показала новий будинок

Дівчина перед цим активно показувала підготовку до переїзду та пакування всіх речей, а тепер із задоволення обживається у новенькому маєтку під Києвом. Раніше зірка з чоловіком та дитиною проживали в орендованому будинку під Гостомелем, а тепер мають можливість жити та будувати щасливе життя у власному домі. Зірка навіть не могла повірити, що вони переїжджають, адже в будинку така кількість спогадів. Попри це, хизування новими хоромами ніхто не скасовував.

“Румтур починається! Поки покажу вам лише перший поверх, а другий покажу у другій частині”, – каже MamaRika.

Спочатку ми можемо побачити невеличкий передпокій, де розмістилися полички для взуття, далі переходимо до коридору з величезним дзеркалом, а потім бачимо просторий зал зʼєднаний з кухнею, їдальнею та дитячою зоною відпочинку. Також на першому поверсі є гардеробна та дві вбиральні: одна з ванною, а інша – без.

Співачка МamaRika показала новий будинок
Співачка МamaRika показала новий будинок

Другий поверх співачка поки вирішила не показувати, розтягнувши це задоволення на дві частини. Невідомо, чи облаштували подружжя його, чи ще ні, але перший поверх виглядає як справжнє райське місце. В кінці відео MamaRika показала досить непоганого масштабу територію, де з часом можна буде облаштувати власний садок, альтанку чи встановити активну ігрову зону для дитини.

Співачка МamaRika показала новий будинок
Співачка МamaRika показала новий будинок

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини