Такій фігурі позаздрить Кім Кардаш’ян: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл вийшла на пляж в рожевому леопарді

Донька відомої телеведучої Ольги Фреймут кардинально відрізняється від своєї зіркової мами. Дівчина не проти похизуватися своєю розкішною фігурою в Мережі.

Ні для кого не секрет, що старша донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл любителька сміливих образів. Дівчина часто публікує фотографії у цікавих та нетипових вбраннях, які кардинально відрізняються від стилю її зіркової мами. Цього разу Злата похизувалася фігурою у стильному рожевому купальнику з леопардовим принтом.

Мітчелл позує на фоні океану в повний ріст у відкритому купальнику. Можна помітити, що дівчина має відмінну фігуру, яку не боїться показати в Мережі. Загальний образ Злата доповнила легким макіяжем та розпущеним волоссям, яке розвіюється по вітру, створюючи легкість та якусь загадковість в образі.

“Місце сили”, – підписала фотографію Злата Мітчелл.

Злата Мітчелл похизувалася фігурою в купальнику
Злата Мітчелл похизувалася фігурою в купальнику

Зараз Злата знаходиться в Каліфорнії, де навчається та займається танцями. В профілі молодої зірки можна побачити багато фотографій та відео зі школи, танців, або її часопроведення з друзями. Дівчина дуже відкрита у своїх соціальних мережах і розповідає про своє особисте життя.

Також відомо, що в дівчини є бойфренд, якого вона декілька разів показувала у соціальних мережах. Пара познайомилися на спільних заняттях танцями, оскільки її коханий також цим займається. Зараз молоді люди перебувають у стосунках, які активно розвиваються.

Не забуває дівчина про свою рідну країну. Не дивлячись на те, що у Злати багато підписників з Америки, вона активно висвітлює події повномасштабного вторгнення і агітує користувачів Мережі надсилати кошти на підтримку української армії. Також в описі профілю Інстаграм зазначено, що Злата з України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини