“Він не хоче одружуватися”: екстрасенс викрила мету нового холостяка Алекса Топольського

Здавалось, що на шоу про пошуки кохання "Холостяк" приходять, щоб знайти другу половинку. Проте, екстрасенс викрила справжні плани нового холостяка Алекса Топольського.

Новий головний холостяк країни Алекс Топольський, який знімається у 12 сезоні романтичного шоу про пошуки другої половинки, може щось приховувати, як зазначає екстрасенс.

Задля пошуків коханої підприємець повернувся з Америки в Україну. Однак, відомий екстрасенс Людмила Хомутовська зазначає, що справжня мета холостяка зовсім не весілля та пошуки другої половинки. За словами Людмили, він прийшов на шоу, щоб здобути популярність. А проект, за яким так уважно слідкують стільки жінок та глядачів, цілком йому може допомогти.

Екстрасенс Людмила Хомутовська
Екстрасенс Людмила Хомутовська

У своєму коментарі Людмила Хомутовська розповіла, що однією із ключових рис Алекса Топольського є цілеспрямованість та що його мета цілком тривіальна та проста — він хоче отримувати великі гроші. Тому зараз холостяк докладає максимум зусиль, аби створити бренд навколо себе та отримувати значно більші гонорари.

Також Людмила Хомутовська ділиться, що Алекса Топольського не цікавить одруження. Ні зараз, ні найближчим часом.

Скандал, що розгорівся навколо Топольського

Дівчина, яка не розголошує своє ім’я, нещодавно написала одній із колишніх учасниць шоу, що вона святкувала з Алексом Топольським Новий рік. Проте, той вечір їй запам’ятається не святом, а тим, як чоловік наполягав на інтимному моменті.

Також невідома написала, що новий холостяк ще тоді розповідав, що його ціль — це стати популярним, бо тоді кожна дівчина захоче бути з ним. Як, за словами таємничої дівчини, ділився Алекс Топольський, усі дівчата мають свою ціну, тому він наполягав на інтимі та не зупинявся. Дівчина розповіла, що не хотіла б, щоб виходило шоу, де він — головний учасник.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини