Реальний голос Юлії Саніної приголомшив публіку: з’явився запис з її мікрофона

У Мережі з'явився запис з мікрофона, на якому чути реальний голос відомої української співачки та солістки гурту The Hardkiss Юлії Саніної. Шанувальники були вражені.

Усім українцям добре відома сила голосу та вокальних даних солістки гурту The Hardkiss Юлії Саніної. Коли вона починає співати, то всі одразу впізнають її голос та манеру виконання.

Тому шанувальники дуже зраділи, коли отримали можливість почути реальний голос своєї улюбленої виконавиці. Вони були вражені, адже вокальні дані Юлії Саніної виявився майже ідеальними.

Блогер Ваня Рассел опублікував в Мережі запис голосу солістки гурту The Hardkiss з мікрофона. Тобто він був без обробки та фонограми. Виявилось, що співачка сама співає дуже потужно та вміло.

Шанувальники були в захваті від такого звучання та вкотре були вражені талантом свого кумира.

Зазначимо, що на відео чути, як Юлія Саніна співає доволі складну композицію гурту — пісню “Журавлі”. Варто підмітити, що вона впоралася з ї виконанням на відмінно та зовсім не сфальшивила.

Реакція фанатів була відповідною:

  • Я просто млію від голосу Юлі. Чудове володіння, така палітра прийомів. Обожнюю
  • “Для мого непрофесійного вуха голос Юлії Саніної — чиста насолода”
  • “Це щось неймовірне!”
  • Мурахи по шкірі від її голосу, хочу Саніну почути в живу“.

Про призупинення діяльності гурту

Нещодавно Юлія Саніна на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram розповіла, що цього року гурт The Hardkiss більше концертів давати не буде.

“Ми зіграли останній запланований на 2022 рік сольний концерт”, – поділилася виконавиця.

Також співачка подякувала всім, хто відвідав виступи гурту та підтримував їхню діяльність. Окрім цього, Юлія Саніна зазначила, що вони планують писати пісні та робити нові аранжування до весни, а поки всі члени групи відправляються у відпустку.

“Творчість має продовжуватися”, – підсумувала Юлія Саніна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини