Дружина Віктора Павліка розповіла, чим вони з чоловіком та сином займаються, коли вимикають світло

Під час вимкнення світла важко знайти собі заняття, яке б не було пов'язане з струмом, а якщо нема настільних ігор, то доводиться щось вигадувати. Катерина Реп'яхова розповіла, що робить її сім'я.

Родина Віктора Павліка придумала, як вони себе розважають у такий не простий для всіх українців час. Дружина відомого співака розповіла, що вони придумали робити.

За її словами, як вимикається світло, її чоловік та син Михайло виходять з дому, сідають у автомобіль та катаються денним або вечірнім містом, якщо немає повітряної тривоги.

“Два дні взагалі знаходимось без світла, тепла та будь-якого зв’язку. Єдина наша розвага, яку ми придумали та втілили – це сісти в машину та поїздити десь по місту, щоб підзарядити усі необідні прилади та розважити маленького сина. Дуже добре, що в такий не простий період мій чоловік Віктор не знаходиться на гастролях”, – каже дружина Павліка.

Не дивлячись на такий період, жінка розповіла, що почувається краще, ніж могло би бути. Вона знаходиться вдома, на рідній землі, яка дає сили пережити весь цей безлад, що відбувається. Також Катерина подякувала війсковим, що забезпечують спокій та тим людям, які забезпечують для військових амуніцію.

Окрім цього, Катерина нещодавно навідувалась в гості до свого брата. Підписники відразу звернули увагу на те, що син жінки дуже схожий саме на її брата, а не на саму Катерину.

“Тепер зрозуміло, у кого ваш Михасик такий білявенький”, – пишуть підписники.

Більше схожості помітили, коли Катерина опублікувала фото свого брата, коли він був в такому ж віці, як її син. Підписники з ласкою відреагували на ці фото та засипали коментарями маму жінки та її брата, подякувавши їй за сумлінне виховання таких хороших дітей, як Катерина та її брат.

Брат Катерини Реп'яхової
Брат Катерини Реп’яхової

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини